4k'ya 1 yıl garantili steelseries arctic 7+ alınır mı?
senin başka önerin var mı hocam?
Wireless konusunda cloud 3 hs80wireless olablr steelseries cok begenemiyorum.Razerin kulakliklari wireless konusunda f/p basarili bulmuyorum.Onun icin onerebilecegim tek 2 kulaklik bunlarsizin öneriniz nedir bütçe ayarlanır
anladım, en başta yazdığım gibi zaten harici mic var o yüzden sadece alacağım ses sağlıklı güzel olsun yeterWireless konusunda cloud 3 hs80wireless olablr steelseries cok begenemiyorum.Razerin kulakliklari wireless konusunda f/p basarili bulmuyorum.Onun icin onerebilecegim tek 2 kulaklik bunlar
Teşekkür ederim görüşlerini paylaştığın için, dün karşıma q20i model kulaklık karşıma çıktı indirimdeymiş üstelik. Onu almayı düşünüyorumModel oneremeyecegim ama deneyimlerimi yazayim ; PC de q10i kullanıyorum , Bluetooth adaptörüm çok eski bt2.0 bir adaptör olmasına rağmen gecikme neredeyse yok desem yeridir . Pil olarak günde 4-5 saat aktif kullanım gerisi boşta dururken 5-6 gün dayanıyor pili.Kulaklarimi kesinlikle rahatsız etmiyor bundan önce kullandığım Asus Cerberus da bir süre sonra kulaklarım ağrıyordu bunda öyle bir sorunum yok. Öneririm .