Neler Yeni

Bluetooth Hoparlör Önerisi

CoNKeR

80+ Bronze
Bütçe
13000
Merhabalar herkese,
Uzun zamandır bir hoparlör arayışım var. Amacım aşırı yüksek ses değil. Temiz, hatta tertemiz ses arıyorum. Bir müzisyen değilim, ama müzik dinlemeyi seviyorum, temiz sesi nasıl tanımlarım bilmiyorum ama, yani derin bası olan, midleri ve tiz sesleri güzel olan, tizleri kulağı rahatsız etmeyen güzel bir hoparlör arıyorum. Harman Kardon Go Play 3 almayı planlıyorum. JBL serisinin alt modellerinde (5-6k civarı fiyatı olanlar) istediğimi bulamadım. Sizce bu hoparlör güzel midir, farklı bir tavsiyesi olan var mı?
Bütçe 13k. BOSE'a çıkamam onlar biraz tuzlu kalıyor.

Edit: Hatta o kadar araştırdım ki sürekli reklamı çıkıyor.
1730728604069.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,726
İsim
Emir
Bu kadar çıkmanıza bile gerek yok soundcore 2 aldım.Ses hayli hayli yeterli.İsterseniz sosyal medyadan veya wp den şarkı açıkken video atabilirim

CoNKeR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar çıkmanıza bile gerek yok soundcore 2 aldım.Ses hayli hayli yeterli.İsterseniz sosyal medyadan veya wp den şarkı açıkken video atabilirim
Tamam aşırı yüksek ses aramıyorum ama 12w da cok yetersiz. Anker soundcore flare 2 aldım 20w hemen iade ettim. Bass diye bisey yoktu cihazda. Tizler de cok fazla belki bass eksikligindendir bilemiyorum. Milletin 4.8 yıldız verdiği bir cihaz nasil böyle olabilir diye cok şaşırmıştım hatta. Yani flare 2 yi beğenmemiş iken, soundcore2 de bunu bulacağımı pek sanmıyorum
1000075599.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,726
İsim
Emir
Tamam aşırı yüksek ses aramıyorum ama 12w da cok yetersiz. Anker soundcore flare 2 aldım 20w hemen iade ettim. Bass diye bisey yoktu cihazda. Tizler de cok fazla belki bass eksikligindendir bilemiyorum. Milletin 4.8 yıldız verdiği bir cihaz nasil böyle olabilir diye cok şaşırmıştım hatta. Yani flare 2 yi beğenmemiş iken, soundcore2 de bunu bulacağımı pek sanmıyorum Alıntıyı görüntüle
Ben son ses bile acmiyorum ki komsular rahatsiz olmasın.Siz saglam bir sey ariyorsunuz

CoNKeR

80+ Bronze
Ben son ses bile acmiyorum ki komsular rahatsiz olmasın.Siz saglam bir sey ariyorsunuz
Sağlam bişey arıyorum da, olay ses yüksekliği değil. 12w hoparlörde woofer bile yoktur. Bassı nasıl alacağım ben :)

Top Bottom