Neler Yeni

Yardım Bluetooth Kulaklık Acil

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ferhat Bilgi

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
uğur demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel kulaklık şarj süresi vs çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulaması falan da var

Ama beyaz rengi daha uygun diye biliyorum
oyunda gecikme oluyormu

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bugra
anker iyidir, realme de iyi olabilir bilmiyorum. gerisi alınmaz

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
bugra
hayırlı olsun o zaman iyi akşamlar

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ferhat Bilgi
oyunda gecikme oluyormu
tabii ki de oluyor bluetooth kulaklıklarda gecikme illaki olur oyun modu var baya gecikme de azalıyor ama o gecikme değeri anlık alman gerek senin baktığın yönden çoktan gitmiş oluyor adam oyum için kablolu al veya dongle ile kullanılabilen bi kulaklık al örnek veriyorum benim havit fuxi h7 kulaklığım var donglr ile kullanırsam kablosuz bir şekilde gecikmesiz kullanabiliyorum bluetooth kulaklık illaki gecikme yapar

Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ama gecikme olacak bilginiz olsun çok nadir telefonla alakalı olarak gecikmesiz olabiliyor bu arada bizim bi arkadaşta redmi not 8 vardı gecikme yoktu bende not 8 pro vardı gecikme vardı ama kulaklık ile ilgili değil herhangi kulaklık ile gecikme olmuyordu onda enteresandır her kullandığım telefon gecikme yaptı bi tek o yaşamadı o gecikmeyi şimdi iphone 12 kullanıyor onda da var gecikme

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
uğur demirel
tabii ki de oluyor bluetooth kulaklıklarda gecikme illaki olur oyun modu var baya gecikme de azalıyor ama o gecikme değeri anlık alman gerek senin baktığın yönden çoktan gitmiş oluyor adam oyum için kablolu al veya dongle ile kullanılabilen bi kulaklık al örnek veriyorum benim havit fuxi h7 kulaklığım var donglr ile kullanırsam kablosuz bir şekilde gecikmesiz kullanabiliyorum bluetooth kulaklık illaki gecikme yapar
bende jbl var onda gecikme oluyor ama 1 sn falandır tahmini jbl hayalet kulaklık model var realme t 100 aldım

Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ama gecikme olacak bilginiz olsun çok nadir telefonla alakalı olarak gecikmesiz olabiliyor bu arada bizim bi arkadaşta redmi not 8 vardı gecikme yoktu bende not 8 pro vardı gecikme vardı ama kulaklık ile ilgili değil herhangi kulaklık ile gecikme olmuyordu onda enteresandır her kullandığım telefon gecikme yaptı bi tek o yaşamadı o gecikmeyi şimdi iphone 12 kullanıyor onda da var gecikme
bende 2 telefon var 1 tanesi realme 8 diğeri 13 pro max 2 aynı gecikme hemen hemen

Top Bottom