telefoneger pc de kullanıcaksan gecikme degerkeri fazla olur @Perfectshot06
Anker iyi diye biliyorum
Kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel kulaklık şarj süresi vs çok iyi
oyunda gecikme oluyormuKullanıyorum tavsiye ederim çok güzel kulaklık şarj süresi vs çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulaması falan da var
Ama beyaz rengi daha uygun diye biliyorum
tabii ki de oluyor bluetooth kulaklıklarda gecikme illaki olur oyun modu var baya gecikme de azalıyor ama o gecikme değeri anlık alman gerek senin baktığın yönden çoktan gitmiş oluyor adam oyum için kablolu al veya dongle ile kullanılabilen bi kulaklık al örnek veriyorum benim havit fuxi h7 kulaklığım var donglr ile kullanırsam kablosuz bir şekilde gecikmesiz kullanabiliyorum bluetooth kulaklık illaki gecikme yaparoyunda gecikme oluyormu
Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ama gecikme olacak bilginiz olsun çok nadir telefonla alakalı olarak gecikmesiz olabiliyor bu arada bizim bi arkadaşta redmi not 8 vardı gecikme yoktu bende not 8 pro vardı gecikme vardı ama kulaklık ile ilgili değil herhangi kulaklık ile gecikme olmuyordu onda enteresandır her kullandığım telefon gecikme yaptı bi tek o yaşamadı o gecikmeyi şimdi iphone 12 kullanıyor onda da var gecikmerealme aldım
bende jbl var onda gecikme oluyor ama 1 sn falandır tahmini jbl hayalet kulaklık model var realme t 100 aldımtabii ki de oluyor bluetooth kulaklıklarda gecikme illaki olur oyun modu var baya gecikme de azalıyor ama o gecikme değeri anlık alman gerek senin baktığın yönden çoktan gitmiş oluyor adam oyum için kablolu al veya dongle ile kullanılabilen bi kulaklık al örnek veriyorum benim havit fuxi h7 kulaklığım var donglr ile kullanırsam kablosuz bir şekilde gecikmesiz kullanabiliyorum bluetooth kulaklık illaki gecikme yapar
bende 2 telefon var 1 tanesi realme 8 diğeri 13 pro max 2 aynı gecikme hemen hementabii ki de oluyor bluetooth kulaklıklarda gecikme illaki olur oyun modu var baya gecikme de azalıyor ama o gecikme değeri anlık alman gerek senin baktığın yönden çoktan gitmiş oluyor adam oyum için kablolu al veya dongle ile kullanılabilen bi kulaklık al örnek veriyorum benim havit fuxi h7 kulaklığım var donglr ile kullanırsam kablosuz bir şekilde gecikmesiz kullanabiliyorum bluetooth kulaklık illaki gecikme yapar
Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ama gecikme olacak bilginiz olsun çok nadir telefonla alakalı olarak gecikmesiz olabiliyor bu arada bizim bi arkadaşta redmi not 8 vardı gecikme yoktu bende not 8 pro vardı gecikme vardı ama kulaklık ile ilgili değil herhangi kulaklık ile gecikme olmuyordu onda enteresandır her kullandığım telefon gecikme yaptı bi tek o yaşamadı o gecikmeyi şimdi iphone 12 kullanıyor onda da var gecikme