Bütçe nedirBluetooth kulaklık alacağım almışken iyi bir şey almak istiyorum ama anlamıyorum lütfen yardımcı olun
TelefonBütçe nedir
Telefon için mi PC için mi
![]()
QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T13 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Telefon
Post automatically merged:
0Almışken iyi bir şey almak istiyorum bunun şarjı ömrü iyi ama oyun modu falan yok Bir de toza tere dayanıklı değil![]()
bir bilgim yok malesef hocamQcy t17 almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz