Bluetooth özelliği kazandıran aygıt çalışmıyor

Reaksiyon skoru
2
Merhaba windows 7 bilgisayarı kullanıyorum kullandığım bilgisayarda bluetooth özelliği olmadığı için bluetooth özelliği kazandıran bir aygıt aldım aygıtı bilgisayara taktım ama haalen bilgisayarda bluetooth özelliği yok

Merhaba windows 7 bilgisayarı kullanıyorum kullandığım bilgisayarda bluetooth özelliği olmadığı için bluetooth özelliği kazandıran bir aygıt aldım aygıtı bilgisayara taktım ama haalen bilgisayarda bluetooth özelliği yok
Driver'ını otomatik bulup yükledi mi? Aldığınız aygıtın Windows 7 işletim sistemine desteği var mı?

Driver'ını otomatik bulup yükledi mi? Aldığınız aygıtın Windows 7 işletim sistemine desteği var mı?
İnternetten bir kaç videoda gördüğüm kadarıyla driver yüklemesine gerek kalmıyor. Ama kendi aygıtım için böyle bir durum geçerli mi bilmiyorum ve aygıt w 7 desteği var önceden kullanıldı w7 de

İnternetten bir kaç videoda gördüğüm kadarıyla driver yüklemesine gerek kalmıyor. Ama kendi aygıtım için böyle bir durum geçerli mi bilmiyorum ve aygıt w 7 desteği var önceden kullanıldı w7 de
Üreticinin kendi sitesi varsa internetten W7 ile uyumlu driver'ını bulup yüklemek gerekebilir. Aygıtın linki var mı ben de bakayım bulabilecek miyim?

Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth cihazlar içinde görünüyor mu peki? Eğer görünüyorsa oradan sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir'e bir tıklamayı deneyin.

Windows 10-8 ve 7 de Bluetooth Nasıl Devre Dışı Bırakılır

Aygıt yöneticisine girince bu şekilde bluetooth çıkıyor mu sizde?

malesef bluetooth diye bir şey yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

malesef yanımda telefon bulunmadığı için atamam ama çok küçük bir şey rengi ise siyah
çoğu zaten küçük
usb metal olan kısımda modelleri yazıyor bazılarında seninkinde yazıyor mu acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri