Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

BMB Kilo Aldırıcı İşe Yarıyor Mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
BMB Kilo aldırıcı gıda takviyesi alıcam kilo almak için yorumların çoğu olumlu ama bilemedim şimdi.İçinde zencefil,buğday tohumu ve kimyon varmış.Sizce işe yarar mı ?
Linki: BMB Kilo Aldırıcı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
Muhammed efe
BMB Kilo aldırıcı gıda takviyesi alıcam kilo almak için yorumların çoğu olumlu ama bilemedim şimdi.İçinde zencefil,buğday tohumu ve kimyon varmış.Sizce işe yarar mı ?
Linki: BMB Kilo Aldırıcı
Gainer al direkt sporda yapıyorsan. En azından onlarda creatin ve protein tozu eklantiside oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainer al direkt sporda yapıyorsan. En azından onlarda creatin ve protein tozu eklantiside oluyor.
spor yapmiyorum günde 1 saat yürüyorum sadece ama spora başlamayı düşünüyorum evde,iştahımı açacak birsey aradığım için bu ürünü buldum ayda 5-7 kilo aldırıyor diyorlar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
Muhammed efe
spor yapmiyorum günde 1 saat yürüyorum sadece ama spora başlamayı düşünüyorum evde,iştahımı açacak birsey aradığım için bu ürünü buldum ayda 5-7 kilo aldırıyor diyorlar
Kanka sporda yap kilo almak için yürüyüş tabii iştah açar ama spor en azından evde kendi imkanlarınla yaparsan iştahın daha çok açılır. Denemdim bu attığın ürünü bilemem ama hem gainer hem bundan al dene. Fakat bu biraz tuzluymuş yani, 2-3kg gainer alınır bu paraya. Yinede dene istersen sen bilirsin.

Top Bottom