Bunun gibi dönüşüm araçlar alınır mı sizce? Ruhsata nasıl işlenir? https://shbd.io/s/M0hEtMuE
Body kit dönüşüm bu bir şey bunda.Neden alınmasın.Bunun gibi dönüşüm araçlar alınır mı sizce? Ruhsata nasıl işlenir? https://shbd.io/s/M0hEtMuE
Benim amacım görünüm. Motor değişmeyecek şekilde. Sadece bodykit gibi yani. Zaten bir f30 sahibiyim. Motoru yeterli bence 428in. Şimdi nasıl anlarım iyi olup kötü olduğunu?Alınmaz. Herkes dört dörtlük yaptım diyor ama kim öyle uapıyor belli değil. Sadece motor da değil. Arabanın herşeyini değişmesi lazım fren sistemi en başta. İyi yapılmayan bir araç çok baş ağrıtır ve çok risk sürerken bile benim görüşüm bu şekilde.
Sadece body kit değişimlerinde de bazen kazalı oluyor değişim olanlarda mesela çamurluklarda değişiyor bu aracın direksiyonda değişmiş gibi duruyor airbag bile açmış değişmiş olabilir. M4 dönüşüm ayağına çok şey yapmış olabilirler.Body kit dönüşüm bu bir şey bunda.Neden alınmasın.
Çok sağlam bir expertis anlayabilir ama onların anlamayacağı şekilde de yapanlar var tabi. En mantıklısı temiz hatasız boyasız oynanmamış orjinal alıp kendin dönüşüm yapman en sağlıklısıBenim amacım görünüm. Motor değişmeyecek şekilde. Sadece bodykit gibi yani. Zaten bir f30 sahibiyim. Motoru yeterli bence 428in. Şimdi nasıl anlarım iyi olup kötü olduğunu?
Bilemedim hocam. Şimdi 2.el C200de bakabilirim 2022 model ama gönül M4.Sadece body kit değişimlerinde de bazen kazalı oluyor değişim olanlarda mesela çamurluklarda değişiyor bu aracın direksiyonda değişmiş gibi duruyor airbag bile açmış değişmiş olabilir. M4 dönüşüm ayağına çok şey yapmış olabilirler.
Direksiyon değişmiş dragon stop takılmış tayland body kit takılmış kısaca arabanın tüm değerlerini aşağı çekmişler.Evet genelde kaza sonra bu işlemler yapılıyor ama bu araba hatasızmış ilanda öyle yazıyorSadece body kit değişimlerinde de bazen kazalı oluyor değişim olanlarda mesela çamurluklarda değişiyor bu aracın direksiyonda değişmiş gibi duruyor airbag bile açmış değişmiş olabilir. M4 dönüşüm ayağına çok şey yapmış olabilirler.
f33 ün verdiği keyifi w206 asla veremez.burada tercih sizin 420d ler daha stabil motolar onlara bakabilirsin,ense üfleme kesinlikle olsun.Bilemedim hocam. Şimdi 2.el C200de bakabilirim 2022 model ama gönül M4.
Hocam doğru diyon çok güzel duruyor m4 ama oynanmamış alıp yaparsan içine sinerek binersin ama oynanmamış temiz almak lazım bana göre. Veya zaten 4 kasada güzel duruyor hiç oynanmamışta alsan güzel. Ama iyi araştır kronik turbo sorunları motor sorunlu bir araba alma üzer. Bazı kasalarda kronik turbo sorunu oluyor 60 80 binde bir turbo değişmesi gerekiyor diyr duydumBilemedim hocam. Şimdi 2.el C200de bakabilirim 2022 model ama gönül M4.
Hatasız boyasız yazıyorda hocam kaza yapıp çamurluklar değiştiyse anlamazlar ki dönüşüm o şekilde yapıyor. Direksiyon değişincede airbagda değişmiş oluyor otomatikmen nasıl güvenip alacan bence alınmazüDireksiyon değişmiş dragon stop takılmış tayland body kit takılmış kısaca arabanın tüm değerlerini aşağı çekmişler.Evet genelde kaza sonra bu işlemler yapılıyor ama bu araba hatasızmış ilanda öyle yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
f33 ün verdiği keyifi w206 asla veremez.burada tercih sizin 420d ler daha stabil motolar onlara bakabilirsin,ense üfleme kesinlikle olsun.
Bütçe ve isteğin neler hocam söyle ona göre araba önerebilirimBilemedim hocam. Şimdi 2.el C200de bakabilirim 2022 model ama gönül M4.
Hmm. Anladım. O zaman 330i alacağım hatasız. Yada sıfır CLA200.Hocam doğru diyon çok güzel duruyor m4 ama oynanmamış alıp yaparsan içine sinerek binersin ama oynanmamış temiz almak lazım bana göre. Veya zaten 4 kasada güzel duruyor hiç oynanmamışta alsan güzel. Ama iyi araştır kronik turbo sorunları motor sorunlu bir araba alma üzer. Bazı kasalarda kronik turbo sorunu oluyor 60 80 binde bir turbo değişmesi gerekiyor diyr duydum
Hatasız boyasız yazıyorda hocam kaza yapıp çamurluklar değiştiyse anlamazlar ki dönüşüm o şekilde yapıyor. Direksiyon değişincede airbagda değişmiş oluyor otomatikmen nasıl güvenip alacan bence alınmazü
bu arabanın çamurlukları orijinal sadece ön arka tampon değişmiş birde rezil bir jant takmışlar.gerçek kaslı m4 görünüşü yok zaten.arabaya jant takan m dönüşüm yazıyor bu mecradaHocam doğru diyon çok güzel duruyor m4 ama oynanmamış alıp yaparsan içine sinerek binersin ama oynanmamış temiz almak lazım bana göre. Veya zaten 4 kasada güzel duruyor hiç oynanmamışta alsan güzel. Ama iyi araştır kronik turbo sorunları motor sorunlu bir araba alma üzer. Bazı kasalarda kronik turbo sorunu oluyor 60 80 binde bir turbo değişmesi gerekiyor diyr duydum
Hatasız boyasız yazıyorda hocam kaza yapıp çamurluklar değiştiyse anlamazlar ki dönüşüm o şekilde yapıyor. Direksiyon değişincede airbagda değişmiş oluyor otomatikmen nasıl güvenip alacan bence alınmazü
Bütçe ve isteğin neler hocam söyle ona göre araba önerebilirim
3m civarı. Hocam 1 tane aile için kullanım 1 tanede sportif kullanım 1 tanede hem güçlü hemde aile kullanım önerirseniz sevinirim.Bütçe ve isteğin neler hocam söyle ona göre araba önerebilirim
Sıfır cla 200 fiyatı nedirHmm. Anladım. O zaman 330i alacağım hatasız. Yada sıfır CLA200.
Zamdan önce 2.8idi sonra ne oldu bilmiyorum.Sıfır cla 200 fiyatı nedir