Neler Yeni

Bodybuilding yapıyorum, sizce prlarım nasıl? (Yaş 16)

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Bench:90
Squat:100
Deadlift:130
Not: Salona başlayalı birkaç gün oldu, evde yaklaşık 6 aylık bir geçmişe sahibim.

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Ağırlıklara takılma kasların kaç kg kaldırdığını göremez hissiyata odaklan hedef kas ne kadar çalışıyor...

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
mertcan başar
hareketin düzgünlügü stabilitesi önemli eğer sallana sallana kaldiriyorsan yararini göremezsin kg a takılma hareketi düzgün yapabildigin maksimum kiloyla maksimum tekrara odaklan

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hareketin düzgünlügü stabilitesi önemli eğer sallana sallana kaldiriyorsan yararini göremezsin kg a takılma hareketi düzgün yapabildigin maksimum kiloyla maksimum tekrara odaklan
120 KG stabil deadliftte geliyor geri kalanında sorun yok şuan.

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
mertcan başar
dediğin kglar 6 aylık sporcu için çok iyi sayilar yaş 16 boy kilo kaç ?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Son düzenleme:

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Boy 1.65-67 kilo 71-66 arası oynuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

130'da video çekecek birini bulamamıştım fakat pek de nizami olmayan 110da çekilmiş olan bir videom var
Güzel kardeşim doğru çalışırsan iyi yerlere geleceksin belli ama bu şekilde yapma izlerken belim ağrıdı

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Öncelikle onlar powerlifting hareketleri, (vücut geliştirmek için çok işe yaramazlar, bench press sanılanın aksine göğüsü az çalıştırıp insana kuvvet katar squat ve deadlifti 15 tekrar kadar yapamayacağın kadar fazla ağırlıkla yaparsan ileri de belin de sıkıntı çıkar.) body de 3-5 tekrar yapılmaz 12-15 tekrar yapılır, çok ağır kilolarla hayvan gibi gelişebileceğine inananlar varsa inanmasın, 30 kg dumbell curl ile belki 25 kg kasa baskı yaparken 50 kg ile 10 kilo ancak baskı yapabilen insanlar var. Kiloların seviyesine gelirsek idare eder.
Son olarak o halteri bir daha salon da öyle atarsan salonu bulur seninle zargana curl yaparım.
Herkese bol şans :d

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Güzel kardeşim doğru çalışırsan iyi yerlere geleceksin belli ama bu şekilde yapma izlerken belim ağrıdı
Kral bu videoda hareket pek doğru değil fakat 2 gündür düzelttim.

Öncelikle onlar powerlifting hareketleri, (vücut geliştirmek için çok işe yaramazlar, bench press sanılanın aksine göğüsü az çalıştırıp insana kuvvet katar squat ve deadlifti 15 tekrar kadar yapamayacağın kadar fazla ağırlıkla yaparsan ileri de belin de sıkıntı çıkar.) body de 3-5 tekrar yapılmaz 12-15 tekrar yapılır, çok ağır kilolarla hayvan gibi gelişebileceğine inananlar varsa inanmasın, 30 kg dumbell curl ile belki 25 kg kasa baskı yaparken 50 kg ile 10 kilo ancak baskı yapabilen insanlar var. Kiloların seviyesine gelirsek idare eder.
Son olarak o halteri bir daha salon da öyle atarsan salonu bulur seninle zargana curl yaparım.
zargana mı :D kollarım 37cm kanka emin ol çoğu tanıdığından daha güzel bi genetiğe ve vücuda sahibim.

Bir de vücudunu çok merak ediyorum bi yolla görelim <3

Son düzenleme:

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kral bu videoda hareket pek doğru değil fakat 2 gündür düzelttim.

zargana mı :D kollarım 37cm kanka emin ol çoğu tanıdığından daha güzel bi genetiğe ve vücuda sahibim.

Bir de vücudunu çok merak ediyorum bi yolla görelim <3
Teknik olarak zarganasın evet, hemen yollayayım kanıtlamam lazım kendimi :d
Bilgi veriyoruz yavrum beğenmiyor musun?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
kilolara takılma 8 tekrar maks çıkardıgın ağırlık

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Teknik olarak zarganasın evet, hemen yollayayım kanıtlamam lazım kendimi :d
Bilgi veriyoruz yavrum beğenmiyor musun?
hahsjahsafhjsahsgbaas ulan şu internet ne güzel şey, benim boy da 2.35 hocam kollar 78 cm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,523
Üyeler
167,504
Son üye
Thekir
Top Bottom