120 KG stabil deadliftte geliyor geri kalanında sorun yok şuan.hareketin düzgünlügü stabilitesi önemli eğer sallana sallana kaldiriyorsan yararini göremezsin kg a takılma hareketi düzgün yapabildigin maksimum kiloyla maksimum tekrara odaklan
Boy 1.65-67 kilo 71-66 arası oynuyor.dediğin kglar 6 aylık sporcu için çok iyi sayilar yaş 16 boy kilo kaç ?
130'da video çekecek birini bulamamıştım fakat pek de nizami olmayan 110da çekilmiş olan bir videom varBoy 1.65-67 kilo 71-66 arası oynuyor.
Güzel kardeşim doğru çalışırsan iyi yerlere geleceksin belli ama bu şekilde yapma izlerken belim ağrıdıBoy 1.65-67 kilo 71-66 arası oynuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
130'da video çekecek birini bulamamıştım fakat pek de nizami olmayan 110da çekilmiş olan bir videom var
Kral bu videoda hareket pek doğru değil fakat 2 gündür düzelttim.Güzel kardeşim doğru çalışırsan iyi yerlere geleceksin belli ama bu şekilde yapma izlerken belim ağrıdı
zargana mıÖncelikle onlar powerlifting hareketleri, (vücut geliştirmek için çok işe yaramazlar, bench press sanılanın aksine göğüsü az çalıştırıp insana kuvvet katar squat ve deadlifti 15 tekrar kadar yapamayacağın kadar fazla ağırlıkla yaparsan ileri de belin de sıkıntı çıkar.) body de 3-5 tekrar yapılmaz 12-15 tekrar yapılır, çok ağır kilolarla hayvan gibi gelişebileceğine inananlar varsa inanmasın, 30 kg dumbell curl ile belki 25 kg kasa baskı yaparken 50 kg ile 10 kilo ancak baskı yapabilen insanlar var. Kiloların seviyesine gelirsek idare eder.
Son olarak o halteri bir daha salon da öyle atarsan salonu bulur seninle zargana curl yaparım.
Herkese bol şans :d
Bir de vücudunu çok merak ediyorum bi yolla görelim <3Öncelikle onlar powerlifting hareketleri, (vücut geliştirmek için çok işe yaramazlar, bench press sanılanın aksine göğüsü az çalıştırıp insana kuvvet katar squat ve deadlifti 15 tekrar kadar yapamayacağın kadar fazla ağırlıkla yaparsan ileri de belin de sıkıntı çıkar.) body de 3-5 tekrar yapılmaz 12-15 tekrar yapılır, çok ağır kilolarla hayvan gibi gelişebileceğine inananlar varsa inanmasın, 30 kg dumbell curl ile belki 25 kg kasa baskı yaparken 50 kg ile 10 kilo ancak baskı yapabilen insanlar var. Kiloların seviyesine gelirsek idare eder.
Son olarak o halteri bir daha salon da öyle atarsan salonu bulur seninle zargana curl yaparım.
Herkese bol şans :d
Teknik olarak zarganasın evet, hemen yollayayım kanıtlamam lazım kendimi :dKral bu videoda hareket pek doğru değil fakat 2 gündür düzelttim.
zargana mıkollarım 37cm kanka emin ol çoğu tanıdığından daha güzel bi genetiğe ve vücuda sahibim.
Bir de vücudunu çok merak ediyorum bi yolla görelim <3
hahsjahsafhjsahsgbaas ulan şu internet ne güzel şey, benim boy da 2.35 hocam kollar 78 cmTeknik olarak zarganasın evet, hemen yollayayım kanıtlamam lazım kendimi :d
Bilgi veriyoruz yavrum beğenmiyor musun?
Kollar 78 cm mi senle zargana cURL yaparım.hahsjahsafhjsahsgbaas ulan şu internet ne güzel şey, benim boy da 2.35 hocam kollar 78 cm