Yok kardeşim sorun olmaz kendine bi format at düzelirsinArkadaşlar yemek yiyordum çok açtım o yüzden yemekten baya fazla aldım nefes falan alamadım boğuluyordum. sorun çıkarır mı bu durum? bazıları akciğere falan gider diyor ama fıstık kabuğu tarzı sindirlemeyecek bir yemek değildi yediğim
Akciğerin sindirsin de mi? Mide ve bağırsaklar ne güne duruyor ki?Arkadaşlar yemek yiyordum çok açtım o yüzden yemekten baya fazla aldım nefes falan alamadım boğuluyordum. sorun çıkarır mı bu durum? bazıları akciğere falan gider diyor ama fıstık kabuğu tarzı sindirlemeyecek bir yemek değildi yediğim
En iyisi doktora gitArkadaşlar yemek yiyordum çok açtım o yüzden yemekten baya fazla aldım nefes falan alamadım boğuluyordum. sorun çıkarır mı bu durum? bazıları akciğere falan gider diyor ama fıstık kabuğu tarzı sindirlemeyecek bir yemek değildi yediğim
sorun çıksaydı hastaneden yazardın kanka allah korusun.Arkadaşlar yemek yiyordum çok açtım o yüzden yemekten baya fazla aldım nefes falan alamadım boğuluyordum. sorun çıkarır mı bu durum? bazıları akciğere falan gider diyor ama fıstık kabuğu tarzı sindirlemeyecek bir yemek değildi yediğim