- Reaksiyon skoru
- 2,348
hayır neden olsun ki ucuza alıp kâr oranlı satıyorum tek tek internet kafe gezip satıyorumBilgisayarcılık geçmişiniz mi var
hayır neden olsun ki ucuza alıp kâr oranlı satıyorum tek tek internet kafe gezip satıyorumBilgisayarcılık geçmişiniz mi var
Vay kral yolu bulmuşsunhayır neden olsun ki ucuza alıp kâr oranlı satıyorum tek tek internet kafe gezip satıyorum
Ne saçma bir zihniyet ya bu, ayrıca 2.5LT kola 75TL maxkanka 89tlye 2.5 litre kola bile gelmiyor bence gayet iyi fiyat hatta bedava
70 o da pepsi falan. 3 litre cola turka al hem 65 tl hem 3 litre. Adam gıdayla elektromik kıyasladı yarılıyomNe saçma bir zihniyet ya bu, ayrıca 2.5LT kola 75TL max
Küçük esnafgeçen haftaki gratis indirimden bunu aldım 140 tl ye 275 tl ye sattım
Alıntıyı görüntüle
şimdi 300 tl ye 2 adet daha ışıklı mouse aldım onlarıda 250 tl den satacağım.
100 tl kar ile napıyorsun kanka yanlış anlamada harcadığın mesaiye değiyor mugeçen haftaki gratis indirimden bunu aldım 140 tl ye 275 tl ye sattım
Alıntıyı görüntüle
şimdi 300 tl ye 2 adet daha ışıklı mouse aldım onlarıda 250 tl den satacağım.
Satmaya ne kadar vakit harcadığına bağlı100 tl kar ile napıyorsun kanka yanlış anlamada harcadığın mesaiye değiyor mu
1 yorumla zihniyeti eleştirmek garipmiş. Makara brom gül geçNe saçma bir zihniyet ya bu, ayrıca 2.5LT kola 75TL max
70 o da pepsi falan. 3 litre cola turka al hem 65 tl hem 3 litre. Adam gıdayla elektromik kıyasladı yarılıyom