Hocam talep toplanıyor 2 ya da 3 gün oluyor genelde almak istediğin kadar talep gönderiyorsun. Talep toplandıktan birkaç gün sonra sonuçlar açıklanıyor kaç adet dağıtıldığı vs. Sonra hisseler hesabınıza geçiyor. Artık arz talep meselesi talep fazla olursa ki oluyor son 1 yıldır filan halka arzlarda fiyat artıyor 1 gün içinde max %10 artabilir max da %10 düşebilir. Birkaç gün tavan gidince satıp kar alarak çıkabilirsin. Paranı 3 gün sonra çekebiliyorsunKısa özetle ne olduğunu anlatır mısın 1000 TL koyduk diyelim ne yapmamız gerekiyor daha sonra. Yukarı aşşağı grafiği falan mı takip ediyoruz
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-okx-tr-borsasi-ile-250tl-kazan.895819/ hocam şu konuyla 250tl alabilirsiniz az da olsa yardımı olur. Halka arz da üzmez abim sürekli yapıyor kaybettiği çok az oldu şimdiye kadar. Biraz araştırın yardımı dokunur elbet.Ek olarak bazı arkadaşlarım git yardım topla onu bunu dene parası olan bağışta bulunabilecek insanlardan yardım çağrısında bulun falan diyor fakat utanıyorum sonuçta kendi yaptığım bir borç fakat onlar diyor ki iste bir şey olmaz sizce mantıklı bir düşünce mi bu dedikleri. Ki hani yapsam bile kime yazıcam ki elin zengin iş adamı nerden görücek bizi.
Hocam durumunuz o kadar kötü değil kimsenin yardım edeceğini sanmıyorum bence siz birkaç gün bu halka arz olayını araştırın çevrenizde de girenler vardır illa ki onlara sorun kafanıza yatarsa bu yolu deneyin. Hatta anne ve kardeşleriniz adına da hesap açarak katılım miktarınızı arttırabilirsiniz ama borsayı anlayana kadar tek hesaptan gitmenizi tavsiye ediyorumEk olarak bazı arkadaşlarım git yardım topla onu bunu dene parası olan bağışta bulunabilecek insanlardan yardım çağrısında bulun falan diyor fakat utanıyorum sonuçta kendi yaptığım bir borç fakat onlar diyor ki iste bir şey olmaz sizce mantıklı bir düşünce mi bu dedikleri. Ki hani yapsam bile kime yazıcam ki elin zengin iş adamı nerden görücek bizi.
Geçmiş olsun ne diyim inşallah ödersiniz fakat benim gibi asgari ücretli birisi için 26 bin de çok 5 bin de çokturTotal borcum 130.000 Şu an Umurumda mı dersen, değil. Hem yazılım, hem dövmeciyim. Ödeniyor bir şekilde
Bunu yapmak cidden riskli knk hem sağlık açısından, hemde parası varken parasız konuma düşebilir, yani sakın öyle bir şey düşünme bile !Ek iş tek çare gibi duruyor. Futboldan anlıyorsan arada cep harçlığı içinde iddaa oynarsın(küçük miktarlar).
Düşünmüyorum zaten o tarz konulardan anlayan birisi değilim zaten az paraya sahibim hiç olmamasını istememBunu yapmak cidden riskli knk hem sağlık açısından, hemde parası varken parasız konuma düşebilir, yani sakın öyle bir şey düşünme bile !
Anladığın bir ürün grubu varsa al-sat yapabilirsin.Yorumun için teşekkürler fakat idda yada kupon tarzı şeyleri pek doğru bulmuyorum. Ek iş olarak çalışacak durumum kalmıyor. Sabah 8 akşam 8 mesaideyim eve döndüğümde yaptığım tek şey uyuyup diğer gün geri uyanmak oluyor