Borcum var ve nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum

Önerim aile bireylerinden sigortası aktif yatan biri var ise bankaların yeni müşteri kampanyaları ile 0 faizli kredi almak en azından tekte 10k ödemektense bölünmüş şekilde ödeme planlı hareket etmek böylelikle düzgün bir planlama ile maaşının yattığı aralığa ilk ödemeyi de denk getirebilirsin. Ayrıca üzülme hepimiz benzer zorluklar ile karşılaştık borç ve zorluk olmadan günümüz ekonomisinde bir şeylere sahip olmak kolay olmuyor. Güzel bir adım atmışsın. Emin ol bir kolay yol çıkacak önüne.

Önerim aile bireylerinden sigortası aktif yatan biri var ise bankaların yeni müşteri kampanyaları ile 0 faizli kredi almak en azından tekte 10k ödemektense bölünmüş şekilde ödeme planlı hareket etmek böylelikle düzgün bir planlama ile maaşının yattığı aralığa ilk ödemeyi de denk getirebilirsin. Ayrıca üzülme hepimiz benzer zorluklar ile karşılaştık borç ve zorluk olmadan günümüz ekonomisinde bir şeylere sahip olmak kolay olmuyor. Güzel bir adım atmışsın. Emin ol bir kolay yol çıkacak önüne.
Reis tanıdık kişiden borç aldım da bu daha kötü geliyor kulağa yanlış anlama bu kredi kartlarına takla artırmaya kapı aralar gibi geliyor

Reis tanıdık kişiden borç aldım da bu daha kötü geliyor kulağa yanlış anlama bu kredi kartlarına takla artırmaya kapı aralar gibi geliyor

Amaç takla attırmak değil buna dikkat etmek gerek. Bunu huy haline getirmek değil de en azından anlık olarak biraz nefes payın oluşabilir. Örn. bankanın kredi kampanyasını kullanırsın kredi kartını çıkartmazsın. Kart şart ise kartı sıfır limite çekip kullanmazsın 1 - 2 ay sonrasında kartı kapatırsın.

Tabii ki eş dost bu tarz durumlarda öncelikli ancak şu bir gerçek ki taksit ihtimalin mevcut değil ve sıkışırlarsa bir anda da senden bu parayı haklı olarak isteyebilirler.

Beyler karar verdim arkadaşlardan borçlarımı toplicam bayram parası ve tf2 envanterine dokunmicam o arkadaşlarlardan gelen parayla hazirani atlaticam sonra temmuzun ortasında maaş yatınca patrona olan borcu ödeyip kalan tüm paraları toparlayıp altın yapacam sizce nasıl fikir

Borç aldığın kişiye bir süre taahhüdü verdiysen borç bugu yap. Başka yerden 10 k al diğerine ver biraz zaman kazanırsın bir yerde borcu tamamen kapatırsın. 10k pek birsey değil aslında halledersin

Borç aldığın kişiye bir süre taahhüdü verdiysen borç bugu yap. Başka yerden 10 k al diğerine ver biraz zaman kazanırsın bir yerde borcu tamamen kapatırsın. 10k pek birsey değil aslında halledersin
İşte taahhüt süresi yok

Hocam yalnız değilsiniz borç konusunda. Benimde FİNDEKS üzerinde kayıtlı yaklaşık 65 bin lira borcum var. Ekstra olarakta, 1200 dolar malum arkadaşa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,408
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri