Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Binance ile 20 dolarla kriptoya başladım. 40 dolara kadar ulaştım zar zor belki 50 defa al-sat yapmakla.
40 dolardan vite coin aldım 1 ay geçmedi aldığım coini listeden kaldıracaklarını yazdılar ve coin çöktü.
En azından coini kaybetmiyim dedim Mexc piyasasına aktardım coinlerimi öyle duruyor.

şuanda 40 dolardan geriye ne kaldı derseniz 0.30 kuruş. Kötü bir tecrübe oldu benim için neyse kismet buymuş
Geçmiş olsun, kriptoya hiç bulaşmadım ben. Neyin ne olduğu belli değil o piyasada ve Türkiye'de kurumsal güzel bir aracı şirket bence yok. Daha oturmadı bence, hoş otursa bile bulaşmayı hiç düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ASELS vioplar düşüşte, aman dikkat:

2025-05-12_09-53.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Borsa ilk açılış göstergeleri şu şekilde:

2025-05-12_09-55.webp

ASELS biraz düşüşle başladı... Diğer forumlarda ASELS hakkında yanıltıcı beyanlar var, dikkat... Borsa yükselirken ASELS ve diğer savunma sanayi hisseleri düşüş gösterebilir ama ne kadar ve nereye kadar onu bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
ASELS fena çakıldı :

2025-05-12_10-08.webp

Devre kesici devreye girdi... İlk 10 dakikada.

ASELS alsam mı yarını mı beklesem
Ben de şuan sadece beklemedeyim, alım fırsatı olmadı henüz, sinyal oluşunca yazabilirsem burada yazarım ama tersi de olabilir o yüzden YTD ibaresini de ekleyeyim...

Wohoohhoooo abd borsaları ucuyot Çin abd anlaşmış diyorlar açıklama yapılıcak heralde bugün ben ekleme yaptım ytd

1) Pakistan - inekçu hindu savaşı için ateşkes duyruldu (siyonistlerin başı Neyaptunyahu ve Macaron üzgündür herhal...)
2) pkk silah bıraktığını ve fesih kararı aldğını duyurdu (Tüm uzantıları dahil mi değil mi belli değil ama..!) [Ya SEVE SEVE, YA DA SEKTİRE SEKTİRE ...]
3) Putin ve ukranyalı şaklaban sarılıp, öpüşüp, koklaşıp barış antlaşması imzalarlarsa ALTIN ve Savunma Sanayi Hisseleri geri çekilmesi gayet normal ama önemli soru şu, nereye kadar ve ne zamana kadar :) Perşembe günü büyük zirve var, perşembeye kadar ne olacağı belli olmaz ama şimdilik gerileme görünüyor...

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Enco
ASELS için en yakın destek noktası 130,00 TL olarak görünüyor ve şuan hissede beklemede herkes, perşembe günü sanırım bekleniyor...

12 Mayıs 2025 Pazartesi borsa kapanış verileri:

2025-05-12_20-09.webp

ASELS için alış sinyali bugün oluşmadı, bakacaz artık :) Arkası yarın... Zaten ip gibi dizildi fiyatlar öğleden sonra, yaprak kımıldamadı desek yeridir.

Şunu yazma gereği duyuyorum: Özellikle özelden, genel olarak da konu üzerinden günlük alış-satış stratejimi paylaşmam, bunun için lütfen yazmayınız. Hiç bir akıl sahibi böyle bi şey yapmaz zaten, benden de beklemeyin, o kadar ahmak değilim. İnstagram veya başka bir sosyal medya hesabından da strateji veya başka bir paylaşım filan yapmıyorum. Kesinlikle bilinmesini istedim. Paylaşımlarım sadece genel nitelikte olup, daha çok muhabbet ve kazanç-zarar ilişkisi üzerinde istişare etmek ve kıyaslama yapmaktır. Kimsenin zararının müsebbibi olmak istemediğim gibi kimseyi de zengin etmek vaadi ile hayal satmak durumunda değilim. Ben kendi yol haritamı ve paylaşmamda mahzur olmayan bilgisel kısımları paylaşabilirim ancak, gerisi her yatırımcının kendi tercihidir. Herkese bol ve güzel kazançlar ;)

Uyarımı da tekrardan ekleyeyim:

"Size sunduğum yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu tavsiyeler genel nitelikte olup, özel olarak sizin mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olarak hazırlanmadı. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

13 Mayıs 2025 Salı anlık veriler:

2025-05-13_12-40.webp

Dün yazmıştım, ASELS için alım sinyali oluşmadı diye, ve bugün de şuana kadar hala düşüş eğiliminde ve perşembe gününe kadar stres atıyor gibi. :) Dün mesela bazı hisse kodamanları "GEL GEL" alışları yaparak "Keriz Silkeleme" tuzağı yaptılar gibime geliyor. Dün eğer hisse alsaydınız şimdi baya bi zararınız olurdu, aslında bu da bir kardır, kazançtır. :) Savaş ve dünya askeri gerilimleri azaldıkça ASELS ve Altın dengeye geriliyor, köpüğü varsa alınıyor gibi, dikkatli olmakta fayda var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
13 Mayıs 2025 Salı kapanış verileri:

2025-05-13_20-35.webp

Kim ne yaptı bugün, beklemede mi kaldınız yoksa aksiyon mu aldınız..? :)

Geri