Neler Yeni

boş derste telimi alan öğretmen

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı
Çıkışta gidip isteseydin keşke.

Senerr

80+ Bronze
Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi
Hoca iyi yapmış almış, alabilirsin tabii ki de bu da sorumu ayrıca.o.O2

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi

içinde özel fotolar var
normalde prosedür gereği belli bir süre vermeme hakları var diye biliyorum ama çokta yaramaz bi öğrenci değilsen gidip konuşup alabilirsin. Gidip öğretmenine sorsaydın keşke burda başlık açmak yerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel dosyalarınıda kimse karıştırmaz merak etme , disiplinlik bir suç olduğunda telefonlara bakıyorlar.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

içinde özel fotolar var
kaçıncı sınıfsın

müdür yardımcısı odasına çağırdı disiplin fln dedi adınızı aldım dedi bide bundan disiplin yenir mi ya
telefon kullanmamama cezası verebilirler

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
ilk kez yakalattıysan sorun olacagini sanmam kaçıncı sınıfsın sen

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Hacı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
kaçıncı sınıfsın

telefon kullanmamama cezası verebilirler

ilk kez yakalattıysan sorun olacagini sanmam kaçıncı sınıfsın sen
9 da kullanmama derken tel alır mıyım yoksa kalma durumu olmaz dimi velim Şe gitsem

Hocalar kıl ise yersin.
Hepsi birbirinden..

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
9 da kullanmama derken tel alır mıyım yoksa kalma durumu olmaz dimi velim Şe gitsem

Hepsi birbirinden..
Dostum 9.sınıfsan kınama falan yersin en kötü kimse seni bırakmaz sınıfta bir telefon için. Gerçi kıl olsalar bile gözünü korkutmak için telefonunu en fazla 1 hafta vermezler ve bir daha yakalarsak kınama yersin derler. Yarın velinle gitsen alabilir misin onu pek bilmiyorum bence olay bu kadar sıcakken gidip kendin konuşmadan velinle gitme.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

Hepsi birbirinden..
Velin ile gidersen büyük ihtimal alırsın veli geldimi işler değişiyor bu arada kaç yaptın lgs de

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Ben disiplin cezası yiyeceğini de sanmam ama 9.sınıf olduğun için kesin bir şey demiyeceğim.

Top Bottom