Boş kasaya windows kurmak

Hangi bilgisayarı alacaksın link atsana.
Windows normalde ücretsizdir. Kendin resmi sitesine girip yukarıda arkadaşların attığı videoya göre bilgisayarına ücretsiz kurabilirsin ve hiç bir sorunsuz kullanırsın.
Sadece bir kaç özelleştirme yapabilmek için windowsu etkinleştirmeni isteyen bir uyarı çıkar arkaplanda. Onun da hiç bir zararı yok.
Etkinleştirmek istersen bir çok siteden 50 TL civarına ürün anahtarı alıp etkinleştirebilirsin orjinal olarak.

hangi sistemi aldığını bizimle paylaşırsan daha verimli yardımcı olabiliriz.

Vatandan bilgisayar alacağım fakat Monitör dahil fiyatı 17bin TL olan bilgisayar Vatanda windows kurulumu ve güvenlik koruması ile birlikte 21 Bin TL yi bulacağı söyleniyor sizce buna fazladan 4 bin TL verilmeli mi? Veya kendim windows kurabilirmiyim
Hayır vermeyin. Ben beleşe hallederim uzaktan.

sistem özelliklerini paylaşır mısınız hocam, arkadaşların da değin gibi sırf bu iş için 4k fiyat çıkartmışsa allah bilir 17kya ne satmıştır size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yerinizde olsam 11kya bu sistemi tercih ederdim; olmadı power supply yükseltip 3050yi satardım, rx6600e geçerdim

sistem özelliklerini paylaşır mısınız hocam, arkadaşların da değin gibi sırf bu iş için 4k fiyat çıkartmışsa allah bilir 17kya ne satmıştır size

yerinizde olsam 11kya bu sistemi tercih ederdim; olmadı power supply yükseltip 3050yi satardım, rx6600e geçerdim
gerçekten hiç satıp yenisini almak gibi birşeye bulaşmak istemiyorum gerekirse 1-2k fazlasını vereyim ama iyisini alayım olsun istiyorum

gerçekten hiç satıp yenisini almak gibi birşeye bulaşmak istemiyorum gerekirse 1-2k fazlasını vereyim ama iyisini alayım olsun istiyorum
3050 ve rx600 arasında korkunç fark yok; evet fark var ama, ne için kullandığınıza bağlı. yani valorant oynayan adamın 3050de hayli hayli işini görecektir

Arkadaşın attığı sistem daha performanslı ama çok pahalı gereksiz yani o bütçede bunu alması

Attığını alma Modart M7 al boşa kazıklanma

Arkadaşın attığı sistem daha performanslı ama çok pahalı gereksiz yani o bütçede bunu alması
daha performanslı elbette lakin ekran kartı hariç diğer tüm parçalar aynı/çok yakın performansta yani ekran kartı bir tık yukarıda olacak diye 3k fazladan verilir mi bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,219
Üyeler
184,280
Son üye
Cliwith
Geri