Şuan kendi iss'mi arıyorum. Konuşucam bakalımAynı sorun bende de vardı. Bütün binada internet var bende boş port sorunu nedeniyle yoktu. Telekomu zırt pırt arayıp merkezine gidip dilekçe vs. bıraktık geldi yaptılar 2 dk da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca senden önce sipariş oluşturmuşlara tahsis ediliyor o portlar ilk önce.
Aynen üstteki kardeşlerin dediği gibi. Ön başvuru yaptıranlar portları önceden kapabiliyor. Keşke Türk Telekom'dan Ön Başvuru YaptırsaydınSaha dolabı daha dün aktif edildi dün port var diyordu fakat şu an port yok olarak gözüküyor. Açtırmak için ne yapmam lazım? Daha dün vardı saha dolabı da dün aktif oldu zaten saçma sapan iş. 1 günde tüm portlar nasıl doluyor mümkün mü böyle bir şey
Nereden yapıcam başvuruyu. İss olarak vodafone kullanıyorumAynen üstteki kardeşlerin dediği gibi. Ön başvuru yaptıranlar portları önceden kapabiliyor. Keşke Türk Telekom'dan Ön Başvuru Yaptırsaydın
Ama bazen Sinyal Gönderilme işlemi olabiliyor yeni aktifleşen dolaplarda, altyapılarda. Sen şimdiden başvurunu yap bence. Belki vardır. Bilemeyiz.
Türk Telekom Evde İnternete başvurduğunda boş port veya altyapı yoksa ön başvuru alınıyor. Kenarda köşede duruyor. Altyapı geldiğinde veya port geldiğinde bağlıyorlar.Nereden yapıcam başvuruyu. İss olarak vodafone kullanıyorum
Hocam sanırım yanlış anladım şuan benim taahüdüm devam ediyor vodafone ile. Nasıl başvuru yapacağım tt yeTürk Telekom Evde İnternete başvurduğunda boş port veya altyapı yoksa ön başvuru alınıyor. Kenarda köşede duruyor. Altyapı geldiğinde veya port geldiğinde bağlıyorlar.
Normal başvuru yapmalısın.
Ya bakın önce portun gerçekten olup olmadığını öğrenmeliyiz.Hocam sanırım yanlış anladım şuan benim taahüdüm devam ediyor vodafone ile. Nasıl başvuru yapacağım tt ye
Teşekkürler hocam yardım için. Siz bunu yazdığınız sırada ben vodafone net in müşteri temsilcisi ile görüşüyordum bana altyapımın 77mbps desteklediğini söyledi bana bir numara verdi bu numaradan ararsam paket değişikliği yapabileceğimi ve detayları onların verebileceğini söylediler. İlk önce sizin verdiğiniz numarayı arayıp öğreneyim o zaman.Ya bakın önce portun gerçekten olup olmadığını öğrenmeliyiz.
444 0 375'i arayıp bilgilerini istediğinde girme. Başvuracakmış gibi yapıp hiçbir bilgini girmeden devam et ve müşteri hizmetlerine bağlan. Onlar port var mı yok mu söylerler.
Hocam aradım ama müşteri temsilcisi benden sistemde kayıtlı cep telefonu numaramı söylememi istedi. Benim türk telekomda herhangi bir kayıtlı cep telefonu numaram yok @alpolojixYa bakın önce portun gerçekten olup olmadığını öğrenmeliyiz.
444 0 375'i arayıp bilgilerini istediğinde girme. Başvuracakmış gibi yapıp hiçbir bilgini girmeden devam et ve müşteri hizmetlerine bağlan. Onlar port var mı yok mu söylerler.
onu unuttum doğru.Teşekkürler hocam yardım için. Siz bunu yazdığınız sırada ben vodafone net in müşteri temsilcisi ile görüşüyordum bana altyapımın 77mbps desteklediğini söyledi bana bir numara verdi bu numaradan ararsam paket değişikliği yapabileceğimi ve detayları onların verebileceğini söylediler. İlk önce sizin verdiğiniz numarayı arayıp öğreneyim o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aradım ama müşteri temsilcisi benden sistemde kayıtlı cep telefonu numaramı söylememi istedi. Benim türk telekomda herhangi bir kayıtlı cep telefonu numaram yok @alpolojix
Hocam verdikleri numaradan aradığımda boş port olmadığını söyledi Vodafone müşteri temsilcisi. Şuan tek seçenek türk telekom mu? Nasıl açtırıcam başka bir portonu unuttum doğru.
vallahi bilemem artık.