Ne kadar fazlam var, herkes kiloma normal dedi ama?Boyun iyi spora başlayıp kilo versen iyi olur biraz kilolusun
yağ oranım 23 demişsin fazla obez değilsin ama tahminimce patates gibi gözüküyordur. Evde hareketsiz olup aynı yemekleri yersen kalori ihtiyacın hareketsizlikten dolayı azaldığından kilo alırsın. Spora başla yediğine az çok dikkat et her türlü sonuç alırsın zaten.Ne kadar fazlam var, herkes kiloma normal dedi ama?
Hayır gayette normal görünüyorum. Kilolu durmuyorum. Göbek falanda belli olmuyor.yağ oranım 23 demişsin fazla obez değilsin ama tahminimce patates gibi gözüküyordur. Evde hareketsiz olup aynı yemekleri yersen kalori ihtiyacın hareketsizlikten dolayı azaldığından kilo alırsın. Spora başla yediğine az çok dikkat et her türlü sonuç alırsın zaten.
Normal duruyosan memnunsan kal böyle kilonda knkHayır gayette normal görünüyorum. Kilolu durmuyorum. Göbek falanda belli olmuyor.
Yani almalı mıyım?sporcuyum dostum 187 90 kiloyum boyuna göre bir 2 3 kilo daha alabilirsin tabi spor yapıyorsan al güzel bir vücut çıkar 175 boyla ki kiloda alırsan kiloyu boya verme gibi bir ihtimalinde var spor yapmasan bile vücudun uzadıkca kiloya ihtiyac duyucaktır örnek vereyim birden 180 oldun diyelim 74 kiloda kalırsan cok zayıf görünürsün ama simdi 3 kilo daha alıp 77 olursan ve birden uzarsan 180e ideal bir kilon olur 77 kiloda spor yaptıgın sürece 175 boya gayet uygun görünücektir
sadece kıyafetsiz belki ama bana kimse kilolu duruyorsun demedi. sadece bi anda kilo aldığım için fazla mı diye merak ettim. görünüşte pek farklılık hissetmedim henüz.Normal duruyosan memnunsan kal böyle kilonda knk
ama hiç kilolu değilim boy uzun kemik varBende 16 yaşımda yüksek ihtimal senin gibi olurum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kilomu tutamıyorum ki (
dostum ben olsam sporla beraber alırdım anladıgım kadarıyla spor yapmıyorsunYani almalı mıyım?
sadece kıyafetsiz belki ama bana kimse kilolu duruyorsun demedi. sadece bi anda kilo aldığım için fazla mı diye merak ettim. görünüşte pek farklılık hissetmedim henüz.
Kıyafetteyken çok dar giyinmezsen anlaşılmazı göze batması zor zaten obez ol hayvan gibi göbeğin olsun oversize giyersin belli olmaz o göbek aynada kendini beğeniyorsan aynada sıkıntı yok. Memnun değilsen spora başla.Yani almalı mıyım?
sadece kıyafetsiz belki ama bana kimse kilolu duruyorsun demedi. sadece bi anda kilo aldığım için fazla mı diye merak ettim. görünüşte pek farklılık hissetmedim henüz.
doğrudur.dostum ben olsam sporla beraber alırdım anladıgım kadarıyla spor yapmıyorsun
bende kilolu durmuyorumama hiç kilolu değilim boy uzun kemik var
öyle olmuyor kanka kiloluyken hep acık renkli kıyafetler göbeğimi belli ediyordu ve bundan nedense hep utanmısdım ki iyi oldu aslında utanmam sayesinde yıllardır spor yapıyorumKıyafetteyken çok dar giyinmezsen anlaşılmazı göze batması zor zaten obez ol hayvan gibi göbeğin olsun oversize giyersin belli olmaz o göbek aynada kendini beğeniyorsan aynada sıkıntı yok. Memnun değilsen spora başla.