Neler Yeni

boş....

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
boy kilo ile ölçülmez bu işler
senle aynı boyda aynı kiloda bi vücutcu görsen ağzın açık kalır mesela
ama sen hareketsiz bi bireysindir kas kütlen minimum düzeyde yağ oranın çok fazladır
yani boy kilodan çok yağ oranın önemli etken bu konuda,bacakların kalınsa hamur gibiyse,keza karnın ve karın yanların,gıdın falan varsa evet yağ oranın olması gerekenden fazla denebilir

Kıyafetteyken çok dar giyinmezsen anlaşılmazı göze batması zor zaten obez ol hayvan gibi göbeğin olsun oversize giyersin belli olmaz o göbek aynada kendini beğeniyorsan aynada sıkıntı yok. Memnun değilsen spora başla.
Göbeğim çok yokki. oversize kıyafetimde pek yok. Normal kalıp giyiyorum genelde.

boy kilo ile ölçülmez bu işler
senle aynı boyda aynı kiloda bi vücutcu görsen ağzın açık kalır mesela
ama sen hareketsiz bi bireysindir kas kütlen minimum düzeyde yağ oranın çok fazladır
yani boy kilodan çok yağ oranın önemli etken bu konuda,bacakların kalınsa hamur gibiyse,keza karnın ve karın yanların,gıdın falan varsa evet yağ oranın olması gerekenden fazla denebilir
Anladım. sağ ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Miraç kivik
15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
boyun yaşına göre güzel kilonu sabit tutabilirsen boyun 2cm bile artsa fiziğin çok daha düzgün oturaklı gözükecektir

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Turhan Işık
Bot eksi 10 ideal kiloyu verir. 75-10 = 65 kilo ideal kilondur. 10 kilo fazlan var.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Turhan Işık
Normaldir ben 9.sinifta 50 kilo 1.70 iken 10.sinif sonunu 70 kilo 1.82 kapattim zamanla devam eder gelişme şu an ergenlik caginin en hızlı donemlerindesin

Normaldir ben 9.sinifta 50 kilo 1.70 iken 10.sinif sonunu 70 kilo 1.82 kapattim zamanla devam eder gelişme şu an ergenlik caginin en hızlı donemlerindesin
Ama benim boyum o kadar uzamadı. 9. sınıfı 173 boy 60 kilo kapadım. 10. sınıfı da 175 boy kilomda 70 gibi kapadım. Şu andada74 kiloyum.

SnareEcho

80+ Silver
Bence normal. Benim yaş 12 boy 178 kilo 66. Bende de uzun süredir uzamıyor. Genetiktir normal diye düşünüyorum.

Top Bottom