youaretheman
80+
.boş.
Son düzenleme:
atamam. başka yerlerde kullanılır falan.foto at bakalım
allaha şükür kambur değilim. Şu an kilomu tam bilmiyorum ama bu yaz biraz aldım. illaki şu an 75-76 en kötü ihtimalle hala 74üm.ideal kilo boyundan 110cm eksik olmalı, ama eğer 100santim den aşağıda değilse sıkıntı yaşamazsın. Mesela 80 olsan göze çarpabilirdi. Bende 180 im, boylu ve poslu olduğum için vücutta birtek yağ göbekte göze çarpıyor, 90 küsürüm. Dik durmaya çalış, duruş bozukluğu da vücudun görüntüsünü bozuyor.
bu ideal genel çoğunluk için. Sporcu adamlarda özellikle dikkat ettiğim bir konu. Obez gibi görünmüyorsan da ayva göbekte sıkıntı yok. Sadece hareket etmeyi unutma, fazla kilolarından kurtulmaya bak. Benim masa başı iş olduğu için günlük hareketlerim de azalmış durumda. İleride meslek gibi etmenlerle azalabileceğinden genç yaşta hareket ve spor alışkanlığı edinmek önemli. Sonrasında şeker, tansiyon vb. hastalık oluşturma ihtimali var.ideal kilo boyundan 110cm eksik olmalı, ama eğer 100santim den aşağıda değilse sıkıntı yaşamazsın. Mesela 80 olsan göze çarpabilirdi. Bende 180 im, boylu ve poslu olduğum için vücutta birtek yağ göbekte göze çarpıyor, 90 küsürüm. Dik durmaya çalış, duruş bozukluğu da vücudun görüntüsünü bozuyor.
Kaç olmam lazım? Ekim kasım gibi başlamayı düşünüyorum spora fln. Hareket etmiyorum şu sıralar bi o sıkıntı.bu ideal genel çoğunluk için. Sporcu adamlarda özellikle dikkat ettiğim bir konu. Obez gibi görünmüyorsan da ayva göbekte sıkıntı yok. Sadece hareket etmeyi unutma, fazla kilolarından kurtulmaya bak. Benim masa başı iş olduğu için günlük hareketlerim de azalmış durumda. İleride meslek gibi etmenlerle azalabileceğinden genç yaşta hareket ve spor alışkanlığı edinmek önemli. Sonrasında şeker, tansiyon vb. hastalık oluşturma ihtimali var.
Önemli olan kilo değil yağ oranı kilonu koruyup spor yapabilirsin yoksa o göbek 65 kilo falan olsan anca gider (kendi kendisinin kaybolmasını beklersen hiçbir şey yapmadan)Kaç olmam lazım? Ekim kasım gibi başlamayı düşünüyorum spora fln. Hareket etmiyorum şu sıralar bi o sıkıntı.
hocam onun için bandlar var diye duymuştum onlar işe yarıyormu?ideal kilo boyundan 110cm eksik olmalı, ama eğer 100santim den aşağıda değilse sıkıntı yaşamazsın. Mesela 80 olsan göze çarpabilirdi. Bende 180 im, boylu ve poslu olduğum için vücutta birtek yağ göbekte göze çarpıyor, 90 küsürüm. Dik durmaya çalış, duruş bozukluğu da vücudun görüntüsünü bozuyor.
yinede dar giymedikçe belli olmuyor. O kadar mı fazla ki?Önemli olan kilo değil yağ oranı kilonu koruyup spor yapabilirsin yoksa o göbek 65 kilo falan olsan anca gider (kendi kendisinin kaybolmasını beklersen hiçbir şey yapmadan)
Göbeğini görmüyorum ki dostum karnının dümdüz olmasını istiyorsan sadece kilo vererek 65 kilo falan olman lazım boyuna göreyinede dar giymedikçe belli olmuyor. O kadar mı fazla ki?
anladım.Göbeğini görmüyorum ki dostum karnının dümdüz olmasını istiyorsan sadece kilo vererek 65 kilo falan olman lazım boyuna göre
kişiden kişiye değişir. Hayatına sporu dahil etmen lazım. Durduk yere, az yemek yemeyle göbek inmez. Aksine her yediğinde ödem yapar, vücudunu tam beslenemediğinden zarara sokarsın. En azından yürüyüş yap, sokağında illaki merdiven vardır, git aşağı sokağa merdivenden in-çık yap günlük.Kaç olmam lazım? Ekim kasım gibi başlamayı düşünüyorum spora fln. Hareket etmiyorum şu sıralar bi o sıkıntı.
bu titreşimli makineleri diyorsan, pek faydası olacağını sanmıyorum. Besin takviyeleri gibi belki sporun üstüne faydası olur, ana öğünün(sporun) yerine geçmez. En önemlisi hareket, hareket, HAREKET!hocam onun için bandlar var diye duymuştum onlar işe yarıyormu?