🔥İndirim Bosch 42 Parça Tornavida Seti 🔥549TL

🔥Tekrardan Stokta 🔥
çok iyiyimiş alasım var da başka şeyler düşer diye harcayamam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke 350 ye falan inse bosch kaliteli diğer çakmalar gibi sallanmalar olmaz
🔥Tekrardan Stokta 🔥
usta çok fena alasım geldi alsam mı ki başka şeyler gelir diye beklemek istiyorum böyle kaliteli setim yok bir tane traxxas rc araçlarım için varda ekran kartı telefon için kaliteli setim yok

Son düzenleme:

usta çok fena alasım geldi alsam mı ki başka şeyler gelir diye beklemek istiyorum böyle kaliteli setim yok bir tane traxxas rc araçlarım için varda ekran kartı telefon için kaliteli setim yok
Hacı kalitesini az çok biliyosundur bu fiyata daha iyisi gelir mi bilmiyorum ama alınır bence

Şuan aynı şekilde bende bekliyom bende yazsammı yazmasammı düşünüyom iş yapana para kazandırır

Temu'dan 100 liraya aldım inşallah düzgün bir şey gelir

Daha yakın zamanda şu seti almıştım laptop bakımı için. Baya da iyi setmiş tüm işimi gördü. Boschun böyle setinin olduğunu bilmiyodum bilsem alırdım. Ya da belki de ben bakarken pahalıydı. Ne yapsam bilemedim şimdi.

Fazla yorum da yok bilemedim parça sayısıda az diyolar karasız kaldım o yüzden.

Fazla yorum da yok bilemedim parça sayısıda az diyolar karasız kaldım o yüzden.
Hocam 42 parça gayette yeterli dandik marka alana kadar bosch al ömürlük olsun dandiklerde uçlar sıyırma yapiyor

Ayrıca set mıknatıslı işini gayet görür

Alsammı aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,173
Üyeler
174,833
Son üye
Orcinusorca
Geri