Ö.F.Ö
80+ Silver
Dahası
Ram de bu Kingston fury beast ddr4 3200Mhz cl 16 2x8ASUS PRIME H610M-K D4
Ram de bu Kingston fury beast ddr4 3200Mhz cl 16 2x8ASUS PRIME H610M-K D4
ASUS PRIME H610M-K D4
bütcen eğer 2x16 almaya yeticekse kingston fury 16gb cl38 fiyatı da gayet yerinde alabilirsin. Bütcen eğer yetmeyecek ise senin ram sanırım cl40. aynı ram modeli var bende de. curicial 16gb alabilirsin gayet uyumlu çalışıyor samsung ile araştırmasını baya bi yapmıştım güvence tamevet model o
Alıntıyı görüntüle
Ben test ettikten sonra format atıp sadece oyunları ve gerekli kullanacağım programları kurmuştum format bir çözüm olur mu diye düşünüyorum ama pek sanmıyorumettim yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum
kaç slot olduğunu bilmiyorum ama eğer ki 4 slot ise dediğiniz gibi 8 lik 4 tane yaparım değilse de 16lık 2bütcen eğer 2x16 almaya yeticekse kingston fury 16gb cl38 fiyatı da gayet yerinde alabilirsin. Bütcen eğer yetmeyecek ise senin ram sanırım cl40. aynı ram modeli var bende de. curicial 16gb alabilirsin gayet uyumlu çalışıyor samsung ile araştırmasını baya bi yapmıştım güvence tam
2 hafta önce format attım hocam. Düzgün kuramamıştık düzelttikBen test ettikten sonra format atıp sadece oyunları ve gerekli kullanacağım programları kurmuştum format bir çözüm olur mu diye düşünüyorum ama pek sanmıyorum
2 tane slotunuz varkaç slot olduğunu bilmiyorum ama eğer ki 4 slot ise dediğiniz gibi 8 lik 4 tane yaparım değilse de 16lık 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 hafta önce format attım hocam. Düzgün kuramamıştık düzelttik
bence hiç 8 gb almaya kalkma çünkü arasında çok fiyat farkı olmuyor müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin onu bulamadıysan eğer ki biri yazmış oyunlarda drop yemen kaçınılmaz şimdiden 8 alana kadar 16 al bencekaç slot olduğunu bilmiyorum ama eğer ki 4 slot ise dediğiniz gibi 8 lik 4 tane yaparım değilse de 16lık 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 hafta önce format attım hocam. Düzgün kuramamıştık düzelttik
Attığınız görev yönetici performans kısmında ki kullanılan yuvalar kısmında yazıyordu kullanılan yuvalar kısmınerden biliyorsunuz
belki boş yuva vardırAttığınız görev yönetici performans kısmında ki kullanılan yuvalar kısmında yazıyordu kullanılan yuvalar kısmı
Belki yokturbelki boş yuva vardır
Bak şüpheye düşürdün gidip attığın fotoğrafa baktım Kullanılan Yuvalar 2/2 yazıyor eğer 2 tane boş slot olsaydı 2/4 yazardıbelki boş yuva vardır