styleps
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
çok normal hatta elinizde rami yükseltme imkanınız var ise tek slot 8gb ekleyinLenovo idepad laptopum var 4 GB Ramli Win10 home ile geldi. ram kullanımı boştayken %55 lerdeydi. LTSC 2019 yükledim görseldeki gibi arada ram temizlik programı kullanıyorum ama yinede bana yüksek geliyor. ?
gerçektende iyiymi bende ram temizleme programı yok kendi omen gaming hub var windows 10 proda boşta 4gb ram kulanıyor omen gamingden boostlayun 3,5gb kulanıyor bence iyiymiş bu arada kulandığınız ram temizleme programı nedir?Lenovo idepad laptopum var 4 GB Ramli Win10 home ile geldi. ram kullanımı boştayken %55 lerdeydi. LTSC 2019 yükledim görseldeki gibi arada ram temizlik programı kullanıyorum ama yinede bana yüksek geliyor. ?
toplamda 12gb ram olsunçok normal hatta elinizde rami yükseltme imkanınız var ise tek slot 8gb ekleyin
Ram yükseltme ve donanıma müdahele etme imkanım yok normalse mesele yok masaüstü bilgisayarım var 4 gb ddr3 i3 550 işlemcili ram tüketimi %20 lerde seyrediyor..çok normal hatta elinizde rami yükseltme imkanınız var ise tek slot 8gb ekleyin
reduce memory. sende kaç gb ram var pcndegerçektende iyiymi bende ram temizleme programı yok kendi omen gaming hub var windows 10 proda boşta 4gb ram kulanıyor omen gamingden boostlayun 3,5gb kulanıyor bence iyiymiş bu arada kulandığınız ram temizleme programı nedir?