Neler Yeni

Yardım Bot seçiminde yardım

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hocalarım fiyatlar ortada iki modelde sağlam indirime girmişti ama kaçırdım sepette %35 ve nays %10 kampanyasıyla aradaki farkı kapatmaya çalışacağım yorumlara bakılırsa wolverine uygun fiyatlı cat alternatifi harley için zaten yorum yapmaya hakkım yok ağırlığı hariç eksi puan verebileceğim bir özelliği yok siz olsanız hangisini alırdınız aradaki fiyat farkına değer mi?

Son düzenleme:

ysfyfi

80+
wolverine çok güzel duruyo bu arda öteki bi dayı ayakkabısı gibi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
wolverine ilk defa duydum ama baya güzel ikisi arasınıda kalsaydım tercihim wolverine olurdu.
ama marka olarak harley alırdım ki kullanıyorum 3 sene de sıfır gibi hala ancak bu model deil kesinlikle.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Hocalarım fiyatlar ortada iki modelde sağlam indirime girmişti ama kaçırdım sepette %35 ve nays %10 kampanyasıyla aradaki farkı kapatmaya çalışacağım yorumlara bakılırsa wolverine uygun fiyatlı cat alternatifi harley için zaten yorum yapmaya hakkım yok ağırlığı hariç eksi puan verebileceğim bir özelliği yok siz olsanız hangisini alırdınız aradaki fiyat farkına değer mi?
geçen indirimli paylaşıldı harley göremedin galiba. harley tercih ederdim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen indirimli paylaşıldı harley göremedin galiba. harley tercih ederdim
Evet onları kaçırdım maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

wolverine çok güzel duruyo bu arda öteki bi dayı ayakkabısı gibi
wolverine ilk defa duydum ama baya güzel ikisi arasınıda kalsaydım tercihim wolverine olurdu.
ama marka olarak harley alırdım ki kullanıyorum 3 sene de sıfır gibi hala ancak bu model deil kesinlikle.
Sağlamlık olarak harley ama ağırlık konusu beni çok arada bırakıyor wolverine banada çok hoş gözüktü bugün karar verip birini alıcam umarım akşama kadar indirim bitmez

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Harley Davidson al. Diğeri Nubuk deri. Islandığında buruşur ve çöp olur. Sade kuru havada giyilebilir.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
350ye slazenger alan 🗿

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Wolverine'yi geçen indirimle 660 liraya aldım fiyatına göre ergonomisi iyi gibi daha yağmurda test etmedim

4PieD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Erkan Dağ
HB üzerinden Harley alıp geri iade ettim dikiş iplikleri sökülüyordu. Beğenmedim açıkçası o yüzden Zara'dan aldım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Wolverine'yi geçen indirimle 660 liraya aldım fiyatına göre ergonomisi iyi gibi daha yağmurda test etmedim
Önceliğim su geçirmez olması ve iyi dayanmasıydı indirim döneminde satılan harley botlarda defolu geldi yorumlarını görünce kafamı kurcaladı aradaki 400 liraya değmez diye düşündüm su geçirmezlik testi yapan olsada içimiz rahat etse araba alır gibi bot piyasası yokladım valla fiyatlar çok kötü

Son düzenleme:
Top Bottom