Yardım Bot seçiminde yardım

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,970

Hocalarım fiyatlar ortada iki modelde sağlam indirime girmişti ama kaçırdım sepette %35 ve nays %10 kampanyasıyla aradaki farkı kapatmaya çalışacağım yorumlara bakılırsa wolverine uygun fiyatlı cat alternatifi harley için zaten yorum yapmaya hakkım yok ağırlığı hariç eksi puan verebileceğim bir özelliği yok siz olsanız hangisini alırdınız aradaki fiyat farkına değer mi?

Son düzenleme:
wolverine çok güzel duruyo bu arda öteki bi dayı ayakkabısı gibi

wolverine ilk defa duydum ama baya güzel ikisi arasınıda kalsaydım tercihim wolverine olurdu.
ama marka olarak harley alırdım ki kullanıyorum 3 sene de sıfır gibi hala ancak bu model deil kesinlikle.

Hocalarım fiyatlar ortada iki modelde sağlam indirime girmişti ama kaçırdım sepette %35 ve nays %10 kampanyasıyla aradaki farkı kapatmaya çalışacağım yorumlara bakılırsa wolverine uygun fiyatlı cat alternatifi harley için zaten yorum yapmaya hakkım yok ağırlığı hariç eksi puan verebileceğim bir özelliği yok siz olsanız hangisini alırdınız aradaki fiyat farkına değer mi?
geçen indirimli paylaşıldı harley göremedin galiba. harley tercih ederdim

geçen indirimli paylaşıldı harley göremedin galiba. harley tercih ederdim
Evet onları kaçırdım maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wolverine çok güzel duruyo bu arda öteki bi dayı ayakkabısı gibi
wolverine ilk defa duydum ama baya güzel ikisi arasınıda kalsaydım tercihim wolverine olurdu.
ama marka olarak harley alırdım ki kullanıyorum 3 sene de sıfır gibi hala ancak bu model deil kesinlikle.
Sağlamlık olarak harley ama ağırlık konusu beni çok arada bırakıyor wolverine banada çok hoş gözüktü bugün karar verip birini alıcam umarım akşama kadar indirim bitmez

Harley Davidson al. Diğeri Nubuk deri. Islandığında buruşur ve çöp olur. Sade kuru havada giyilebilir.

Wolverine'yi geçen indirimle 660 liraya aldım fiyatına göre ergonomisi iyi gibi daha yağmurda test etmedim

HB üzerinden Harley alıp geri iade ettim dikiş iplikleri sökülüyordu. Beğenmedim açıkçası o yüzden Zara'dan aldım.

Wolverine'yi geçen indirimle 660 liraya aldım fiyatına göre ergonomisi iyi gibi daha yağmurda test etmedim
Önceliğim su geçirmez olması ve iyi dayanmasıydı indirim döneminde satılan harley botlarda defolu geldi yorumlarını görünce kafamı kurcaladı aradaki 400 liraya değmez diye düşündüm su geçirmezlik testi yapan olsada içimiz rahat etse araba alır gibi bot piyasası yokladım valla fiyatlar çok kötü

Son düzenleme:
Geri