Neler Yeni

Yardım BOYKOT! İNDİRİM YAPSANIZ DA BOYKOT

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ChristianSerratos

80+ Silver
Hayla arap benim davam değil diyor ama başta dedim demi bi herhangi aydınlama,değişim olmayacak diye :) neyse fazla konuşmaya gerek yok senle.
Konu memleket olunca benim davam değil diyorsun ama konu filistin olunca masumlar ölüyor diyorsun filistin memleketinden daha mı önemli?

Konu memleket olunca benim davam değil diyorsun ama konu filistin olunca masumlar ölüyor diyorsun filistin memleketinden daha mı önemli?
Senin siyasi görüşünle aynı olmak zorunda değilim.Beni boykot ettiğim konu Çocukların Katledilmesi İnsanların Katledilmesi ACIMASIZCA senin davan belediye başkanını içeri almışlar banane aldılarsa SUÇSUZSA çıksın madem öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet onlar için daha önemli hatta bir sır vereyim terörbaşı da daha önemli :ROFLMAO:
Evet toplandığınız mitingde İTTAŞA selam söyliyenden çıkarabilirsin.

The Semih

80+ Gold
Konu memleket değilki kardeşim, Konu Ekrem İmaronun hapise girmesi, üstelik birsürü kanıt olmasına rağmen gidip savunuyorsunuz adamı. Ekrem bu ülkenin başına gelince ekonomi düzelcek diyorlar bide şakamısınız, adam 7 yıldır istanbulu toparlayamadı bunlara ülkeyi nasıl emanet ediyorsunuz. Üstelik kanıt aramaya gerek bile yok aklı olan her genç 6 lı masada DEM partinin neden aday çıkarmadan destek verme sebebini kavraması lazım. Cevap : Atama istediler ve atandılar bu olay yeni değil ki yıllar önce ifşalandılar.

Ayrıca şöyle bir algı yapılıyor, Ekremi ifşalayan hükümet değil CHP nin kendisidir, bunu araştırın önce, içerden ifşalandı adam, fakat bunu hiçbir youtube kanalı söylemiyor Tolga Turan hariç.

Ümit özdağ hapise girerken nerdeydiniz? yada madem derdimiz ekonomi asgari ücret açıklanınca niye çıkmadık sokağa sen söyle ?

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Acı
Senin siyasi görüşünle aynı olmak zorunda değilim.Beni boykot ettiğim konu Çocukların Katledilmesi İnsanların Katledilmesi ACIMASIZCA senin davan belediye başkanını içeri almışlar banane aldılarsa SUÇSUZSA çıksın madem öyle

Evet toplandığınız mitingde İTTAŞA selam söyliyenden çıkarabilirsin.
Noldu ki apoya mı selam çaktılar? Mektubunu mu okuttular? Açıklama mı yaptırdılar? Bayrağını mı sallandırdılar?

Konu memleket değilki kardeşim, Konu Ekrem İmaronun hapise girmesi, üstelik birsürü kanıt olmasına rağmen gidip savunuyorsunuz adamı. Ekrem bu ülkenin başına gelince ekonomi düzelcek diyorlar bide şakamısınız, adam 7 yıldır istanbulu toparlayamadı bunlara ülkeyi nasıl emanet ediyorsunuz. Üstelik kanıt aramaya gerek bile yok aklı olan her genç 6 lı masada DEM partinin neden aday çıkarmadan destek verme sebebini kavraması lazım. Cevap : Atama istediler ve atandılar bu olay yeni değil ki yıllar önce ifşalandılar.

Ayrıca şöyle bir algı yapılıyor, Ekremi ifşalayan hükümet değil CHP nin kendisidir, bunu araştırın önce, içerden ifşalandı adam, fakat bunu hiçbir youtube kanalı söylemiyor Tolga Turan hariç.
5yılda deprem önemli alıyordu Kendi açıklaması bak sen şu işeki mümkün değilmiş :D

Noldu ki apoya mı selam çaktılar? Mektubunu mu okuttular? Açıklama mı yaptırdılar? Bayrağını mı sallandırdılar?
şşş kardeş sen CAHAPENİN kimden oy aldığını biliyorsun değilmi yada çok zor değil hemen 2dkda googla çat grafik karşına çıkar :) sen ittaşın kimin adamı olduğunu sanıyorsun :)

ruaF1912

80+ Bronze
Çok daha iyi boykot yöntemleri var, tabi uygulanabilirse. Yandaş firmaların google maps yorumlarına düşük puan vermek, yandaş haber siteleri ve forumlara reklam döşeyen firmaları bulup ifşa etmek, bankalardaki döviz ve altın gibi yatırımlarınızı çekmek ki, en mantıklısı olur, televizyonda ve sosyal medyada yandaş haber kanallarını engellemek, TV listesinden kaldırmak, boykota destek çıkmayan influencer dediğimiz tipleri takipten çıkmak, yani her insan evladı, en azından şu saydıklarımdan birisini dahi yapsa, büyük farkındalık olusturur bu boykot.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
mehmet ali oğuz
Pastadan pay yedi büyük miktarda salmazlar. Boşuna siyasete kurban gidip zamanınıza yazık etmeyin. Hep olduğu gibi kendi kendini yedi üzücü bir durum.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Acı
şşş kardeş sen CAHAPENİN kimden oy aldığını biliyorsun değilmi yada çok zor değil hemen 2dkda googla çat grafik karşına çıkar :) sen ittaşın kimin adamı olduğunu sanıyorsun :)
Yav apoya kim selam çaktı bi söylesene hala lafı kıvırıyon burda

sizler gercekten ergensiniz bir şey anlatmak bile manasız kalır o yuzden açıklama dahi tenezzül edilmemesi gerek
aynen paşam her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz biz bilmiyoruz hadi yallah ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,003
Üyeler
171,491
Son üye
kral5656