Bu sektöre göre değişir , gıda imkansıza yakın , teknoloji imkansız.ailem boykot ediyor ama i,llaki yanlışlıkla alıyoruz ama mesela amd veya intel israil e destek veriyolar bunlar boykot edilmiyo genllikle ünlü markaları ediyolar sizce yaşabilirmi bi insan
banada aynen boyle geliyo ama malesef eve sokamıyorum aile yüzündenBoykot etmek bir işe yaramıyor kullandığın telefonun önemli birleşenleri, yazılım amerika, giysi ticaret endüstirisinin büyük bir bölümü İsrail'in. Boykot ederek yaşamak imkansız. Boykot etmekte boş bir iş adamlar her şeyin sahibi kola içmeyi bırakınca Amerika batmayacak cocacola batacak(ki batması imkansız), coca kola batınca hemen arkasından başkası türeyecek bomboş bir iş. Kola içmeyi bütün müslüman ülkeler bıraksa bile içenler olduğu sürece yasamaya devam edecek, boykot etmenin katkısı %0.1 den azdır, tek fayda Ülkendeki ülkedeki ithalatı biraz azaltır. Yine Filistin'e yararlı değil.
Eğer gerçekten katkı sağlamak istiyorsan Filistine, Gazze'de savaşa gidebilirsin.
Ayriyeten boykot etmeye direten, zorlayan birisi görünce bazı kişilerde ters tepiyor ben mesela 10 litre kola almak zorunda kaldım. O yüzden diretmenizi tavsiye etmem.
ailene de ki facebook , instagram da bunlara ait kullanmayın o zaman de Gıda ve teknolojide anlayamazlar zaten başka türlübanada aynen boyle geliyo ama malesef eve sokamıyorum aile yüzünden
e nerden biliyorlar o boykot bu boykot diyeKulanmıyolar zaten
hahshahsajahkwlADKLAKLDgogle yazıyolar oda israil destek veriyo diyorum o zaruru ihtiyac diyolar
katılıyorum zaten a101 bim gibi markalar en büyük destekçileri boykot ürün dışında satmıyorlar sahipleri de israile dev ticaret gemileri gönderiyor zatenBoykot etmek bir işe yaramıyor kullandığın telefonun önemli birleşenleri, yazılım amerika, giysi ticaret endüstirisinin büyük bir bölümü İsrail'in. Boykot ederek yaşamak imkansız. Boykot etmekte boş bir iş adamlar her şeyin sahibi kola içmeyi bırakınca Amerika batmayacak cocacola batacak(ki batması imkansız), coca kola batınca hemen arkasından başkası türeyecek bomboş bir iş. Kola içmeyi bütün müslüman ülkeler bıraksa bile içenler olduğu sürece yasamaya devam edecek, boykot etmenin katkısı %0.1 den azdır, tek fayda Ülkendeki ülkedeki ithalatı biraz azaltır. Yine Filistin'e yararlı değil.
Eğer gerçekten katkı sağlamak istiyen Filistine, Gazze'de savaşa gidebilir.
Ayriyeten boykot etmeye direten, zorlayan birisi görünce bazı kişilerde ters tepiyor ben mesela 10 litre kola almak zorunda kaldım. O yüzden diretmenizi tavsiye etmem.