Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 100
bi arkadaşım var capcuttan yapıyorböyle editler yapmak istiyorum büyük ihtimalle ae den yapıyolar ae alsam bile nasıl yapıcağımı pek bilmiyorum bunların kursları varmı yardımcı olursanız sevinirim
bu adobe den yapılıyorbunun gibide olabilir
nasıl yapılıyor hocam youtube da videolar var ama istediğim şeyleri öğretmiyolarbi arkadaşım var capcuttan yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu adode den yapılıyor
reis onu ben bilmem ben sadece programları soyledimnasıl yapılıyor hocam youtube da videolar var ama istediğim şeyleri öğretmiyolar
Profesyonel değilim ama aman aman bir editör degil bu videodaki sahneleri bulup programda(herhangi edit programı olabilir) birleştiriyor her videounun girişine animasyon yapıştır arkaya ver müziği yazıyı da koy istediğin font ile istedigin şekilde olur biter zor edit değil. Özellikle kullanacağın programı iyice kurcalarsan alışırsın. Belki yapay zeka ile de yapılıyordur. Sonuçta Profesyonel olmayan işlerde güzel gözüküyor yapayzekaböyle editler yapmak istiyorum büyük ihtimalle ae den yapıyolar ae alsam bile nasıl yapıcağımı pek bilmiyorum bunların kursları varmı yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürt ederim hocam yardımın için alttaki video biraz daha profesiyonelce değilmi bu adamlar nereden öğreniyor onu merak ediyorum aslındaProfesyonel değilim ama aman aman bir editör degil bu videodaki sahneleri bulup programda(herhangi edit programı olabilir) birleştiriyor her videounun girişine animasyon yapıştır arkaya ver müziği yazıyı da koy istediğin font ile istedigin şekilde olur biter zor edit değil. Özellikle kullanacağın programı iyice kurcalarsan alışırsın. Belki yapay zeka ile de yapılıyordur. Sonuçta Profesyonel olmayan işlerde güzel gözüküyor yapayzeka
Adobe Premierböyle editler yapmak istiyorum büyük ihtimalle ae den yapıyolar ae alsam bile nasıl yapıcağımı pek bilmiyorum bunların kursları varmı yardımcı olursanız sevinirim
nasıl yapılıyor peki?Adobe Premier
Bu işin piiri Onur Nacidirnasıl yapılıyor peki?
Bu editteki text effectleri çoğu packlerde var preset olarak hocam.Gecisler zaten bir suru tutorial var onun için.Onur Naci Özturkler izleyin bence tamamen after effecti ogretiyo adam ondan sonra en azından çoğu işlevi anlarsınız ondan sonrası çok zorlamaz sizi kendiniz bile yaparsınız.böyle editler yapmak istiyorum büyük ihtimalle ae den yapıyolar ae alsam bile nasıl yapıcağımı pek bilmiyorum bunların kursları varmı yardımcı olursanız sevinirim
hocam adobe falan çok pahalı itemsatış dan adobe creature un 3 aylık gibi modelleri ucuz fiyatlara satılıyor onlara güvenmelimiyim?Bu editteki text effectleri çoğu packlerde var preset olarak hocam.Gecisler zaten bir suru tutorial var onun için.Onur Naci Özturkler izleyin bence tamamen after effecti ogretiyo adam ondan sonra en azından çoğu işlevi anlarsınız ondan sonrası çok zorlamaz sizi kendiniz bile yaparsınız.