Böyle editler nasıl yapılıyor eğitimi nerden almalıyım

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
böyle editler yapmak istiyorum büyük ihtimalle ae den yapıyolar ae alsam bile nasıl yapıcağımı pek bilmiyorum bunların kursları varmı yardımcı olursanız sevinirim

bunun gibide olabilir

bi arkadaşım var capcuttan yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu adode den yapılıyor
nasıl yapılıyor hocam youtube da videolar var ama istediğim şeyleri öğretmiyolar

böyle editler yapmak istiyorum büyük ihtimalle ae den yapıyolar ae alsam bile nasıl yapıcağımı pek bilmiyorum bunların kursları varmı yardımcı olursanız sevinirim
Profesyonel değilim ama aman aman bir editör degil bu videodaki sahneleri bulup programda(herhangi edit programı olabilir) birleştiriyor her videounun girişine animasyon yapıştır arkaya ver müziği yazıyı da koy istediğin font ile istedigin şekilde olur biter zor edit değil. Özellikle kullanacağın programı iyice kurcalarsan alışırsın. Belki yapay zeka ile de yapılıyordur. Sonuçta Profesyonel olmayan işlerde güzel gözüküyor yapayzeka

Profesyonel değilim ama aman aman bir editör degil bu videodaki sahneleri bulup programda(herhangi edit programı olabilir) birleştiriyor her videounun girişine animasyon yapıştır arkaya ver müziği yazıyı da koy istediğin font ile istedigin şekilde olur biter zor edit değil. Özellikle kullanacağın programı iyice kurcalarsan alışırsın. Belki yapay zeka ile de yapılıyordur. Sonuçta Profesyonel olmayan işlerde güzel gözüküyor yapayzeka
teşekkürt ederim hocam yardımın için alttaki video biraz daha profesiyonelce değilmi bu adamlar nereden öğreniyor onu merak ediyorum aslında

Adobe Premier

hocam bir şey daha sorucam itemsatışda ömür boyu premier pro ae gibi şeyler var aylık da çok pahalı adobe bunları almak mantıklımı yoksa herhangibi bir sıkıntı çıkar mı yoksa

Bu editteki text effectleri çoğu packlerde var preset olarak hocam.Gecisler zaten bir suru tutorial var onun için.Onur Naci Özturkler izleyin bence tamamen after effecti ogretiyo adam ondan sonra en azından çoğu işlevi anlarsınız ondan sonrası çok zorlamaz sizi kendiniz bile yaparsınız.

Bu editteki text effectleri çoğu packlerde var preset olarak hocam.Gecisler zaten bir suru tutorial var onun için.Onur Naci Özturkler izleyin bence tamamen after effecti ogretiyo adam ondan sonra en azından çoğu işlevi anlarsınız ondan sonrası çok zorlamaz sizi kendiniz bile yaparsınız.
hocam adobe falan çok pahalı itemsatış dan adobe creature un 3 aylık gibi modelleri ucuz fiyatlara satılıyor onlara güvenmelimiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,964
Üyeler
184,362
Son üye
muahmmedaliiray
Geri