Neler Yeni

Böyle Eğtim Sistemi Olmaz Olsun...

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Uyduruk bi sınav canından değerli mi sence?
Sınavdan düşük aldım yok intihar edicem yok ailem beni döver geç bunları intihar etmekten bile korkuyorsundur kim bilir, intihar edicem yazıyorsun buraya bi de çokta kolaymış gibi aileni ve çevreni düşünmüyor musun?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
Sizin durum biraz iyiymiş yine, 5 Gün sonra vizeler var ortada ne konu var ne işlenen ders. Sınav tarihlerini verip kaçtılar konuları biz tahmin ediyoruz galiba :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İntiharı ben çok düşündüm. Ya ölünce ne olacak? Bir dine bağlamadan düşün derim. Sorunların çözülecek mi? Matematikten geçmeyebilirsin ki bende geçmedim. Liseye başladığımda notlarım çok düşüktü. Ailem benle konuşmak yerine düşük aldığım için beni azarladılar. Ben şimdi birden intihar ettim. Ne oldu? Bana kazancı nedir bunun? Saçmalıktan başka bişey değil. Ne olursa olsun hayat yaşamaya değer. O düşüncesiz günlerimi geride bıraktım. Lise 3'üm. Editörlük yaparak harçlığımı çıkarıyorum. Yanlış anlama ama boşa panik yapıp ümitsizliğe kapılmanın kimseye faydası yok. Ağlamayana meme yok demişler. Biraz olsa bile bişeyler için çabalaman lazım. Bu çabalamayı derslerin için demiyorum. Sana bişey kazandıracak herhangi bişey olabilir. İyi forumlar dilerim.
Aynen , hayatımı asla hiç bir sıkıntı uğruna bir hiç edemem. Hayat okadsr güzel ki insan ölmemek istiyor.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
bu sıkıntıyı sistem değil hocaların oluşturmuş. Konuları zamanında söylememeleri veya vermemeleri onların hatası

-cN4

80+ Bronze
geçen sene trafik kazası yapmıştım ALLAH keşke canımı alsaydı
Dostum 10 yaşında ergen misin nasıl cümleler bunlar :D?
Saçmalamayı kes.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen , hayatımı asla hiç bir sıkıntı uğruna bir hiç edemem. Hayat okadsr güzel ki insan ölmemek istiyor.
İsteyenler de sevgilisinden ayrılan 12 yaşında ki andaval ergenler :)

Saçmalamayı kes.

Andavaldan kastım sevgili yapanlar bu yaşta.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Saçmalamayı kes.

Andavaldan kastım sevgili yapanlar bu yaşta.
Geveziliğine yapanlar andavaldır.

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4

thykeonas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit Erkoyuncu
Merhaba dostum ben de 10. sınıf öğrencisiyim. Gerçekten canlı dersler çok verimsiz haklısın ama elden bir şey gelmiyor Türkiyede yaşıyoruz elinden geleni yap derslere katıldıysan geçirirler.Aile mevzusuda onlarla aynı düşüncede olman imkansız,onlar bizleri kendilerinin eseri olarak gördüğü için en iyi ve en başarılı olmamızı istiyorlar sana neden düşük aldın dediklerinde açıklamakla uğraşma direkt bir dahakine yüksek alırım de huylarına gitmeye çalış

Top Bottom