Böyle Eğtim Sistemi Olmaz Olsun...

G

Bu biraz siyasete girer o konulara girmek doğru değil, fakat sen yurtdışında mı okumak istersin burada mı?
Vatan haini yaptın 2dk da arkadaşı bu kadar da abartmayın.
Arkadaş ironi yapıyor yalnız
Ayrıca ziya selçuk her yerde eğitim sistemimiz çok iyi diyor
Kızı neden caiforniada okuyor diye eleştirmiş arkadaş

G

Bu biraz siyasete girer o konulara girmek doğru değil, fakat sen yurtdışında mı okumak istersin burada mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailen seni düşünmese seni okula bile göndermez.
Sevmesek de okul, eğitim bizim geleceğimiz.
Şahsen ben futbol sevdalısı olduğum için futbolcu olmak istiyorum ama okumak faydamıza.
amcamlarda kalıyorum eğitim masraflaırmı amcam karşılıyo annem babam değil

G

Vatan haini tabirine ben de katılmıyorum ancak sen eğitim bakanısın ve eğitimin iyi olduğunu iddia ediyorsun o zaman neden yurtdışında okutuyorsun çocuğunu derler adama. 2. olarak da ben de üni sınavında hazırlanıyorum 4 yıllık konulardan sorumluyum intihar mı edeyim ? Saçmalamayalım lütfen çalışarak yapabilirsiniz.

E senenin başından beri neredeydin? Şimdi mi aklına düştü?

E senenin başından beri neredeydin? Şimdi mi aklına düştü?
konuyu tam okumadın herhalde hoca daha yeni söyledi konuyu tüm kitabı tek bi günde bitirme ,mkanım varmı sence daha 1 tane daha başka sınavım var

Vatan haini tabirine ben de katılmıyorum ancak sen eğitim bakanısın ve eğitimin iyi olduğunu iddia ediyorsun o zaman neden yurtdışında okutuyorsun çocuğunu derler adama. 2. olarak da ben de üni sınavında hazırlanıyorum 4 yıllık konulardan sorumluyum intihar mı edeyim ? Saçmalamayalım lütfen çalışarak yapabilirsiniz.
KNK ironi ironi

Valla kardeşim bende aynı duyguları yaşıyorum galiba hükümet gençleri dolaylı yoldan öldürerek yaşlıların oylarıyla hep başta kalma planları kuruyo, neyse şaka biryana canlı dersler çok verimsiz.

2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
Ailen ile bu konuyu paylaşmanı öneririm, bazı babalar biraz asabi olabilir annene anlatırsın durumu böyle böyle dersin elinden geleni yapacağını söylersin sıcak karşılar zaten o da bu durumu en azından anlar seni.
Bu arada allahın verdiği canı bir başkası yada kendin alamazsın. ;)

2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
Hocam bu yıl kalma diye bir olay yok. Daha ortaouklsunuz galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ailem beni düşünüyomuki bende onları düşünim
Saçmaladın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,589
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs