Böyle Eğtim Sistemi Olmaz Olsun...

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,520
2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi

2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
Hocam lütfen ergenleşmeyin,intihar düşüncesi nedir yahu ?

Acılı Doğanay şalgam iyi gider.

Elden bir şey gelmiyor ya. Çalışabildiğiniz kadar çalışın, en azından elimden geleni yaptım dersiniz.

Aynı durumdayım.
Ama intihar falan saçmalamayın.
Hem boşa günaha girmeyin hemde ailenizi üzmeyin.

Vatan haini adam daha ne yapsın sana okullarda yer açılsın diye oğlunu yurt dışında okutuyor var mı böyle hizmet

Olduğu kadar diyelim haftaya sınav var haftadan önce deneme var sınavdan sonra proje vericem hayat güzel ya bizi düşünüyorlar saolsunlar

geçirirler korkma yapabildiğin kadar çalış uyuyana kadar aralıksız sözlülerle halledilir
Bizimkilerin halledeceğini sanmam katılmadığım ders yok ama saçma sapan girdikleri var.

G
ben okulu nasıl geçiçem şalgam kolay
Vatan haini adam daha ne yapsın sana okullarda yer açılsın diye oğlunu yurt dışında okutuyor var mı böyle hizmet
Bu biraz siyasete girer o konulara girmek doğru değil, fakat sen yurtdışında mı okumak istersin burada mı?
Vatan haini yaptın 2dk da arkadaşı bu kadar da abartmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ailem beni düşünüyomuki bende onları düşünim
Ailen seni düşünmese seni okula bile göndermez.
Sevmesek de okul, eğitim bizim geleceğimiz.
Şahsen ben futbol sevdalısı olduğum için futbolcu olmak istiyorum ama okumak faydamıza.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
G

Bu biraz siyasete girer o konulara girmek doğru değil, fakat sen yurtdışında mı okumak istersin burada mı?
Vatan haini yaptın 2dk da arkadaşı bu kadar da abartmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailen seni düşünmese seni okula bile göndermez.
Sevmesek de okul, eğitim bizim geleceğimiz.
Şahsen ben futbol sevdalısı olduğum için futbolcu olmak istiyorum ama okumak faydamıza.
knk ironi yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri