Böyle Eğtim Sistemi Olmaz Olsun...

İntiharı ben çok düşündüm. Ya ölünce ne olacak? Bir dine bağlamadan düşün derim. Sorunların çözülecek mi? Matematikten geçmeyebilirsin ki bende geçmedim. Liseye başladığımda notlarım çok düşüktü. Ailem benle konuşmak yerine düşük aldığım için beni azarladılar. Ben şimdi birden intihar ettim. Ne oldu? Bana kazancı nedir bunun? Saçmalıktan başka bişey değil. Ne olursa olsun hayat yaşamaya değer. O düşüncesiz günlerimi geride bıraktım. Lise 3'üm. Editörlük yaparak harçlığımı çıkarıyorum. Yanlış anlama ama boşa panik yapıp ümitsizliğe kapılmanın kimseye faydası yok. Ağlamayana meme yok demişler. Biraz olsa bile bişeyler için çabalaman lazım. Bu çabalamayı derslerin için demiyorum. Sana bişey kazandıracak herhangi bişey olabilir. İyi forumlar dilerim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -cN4
konuyu tam okumadın herhalde hoca daha yeni söyledi konuyu tüm kitabı tek bi günde bitirme ,mkanım varmı sence daha 1 tane daha başka sınavım var
Hocanın konuları söylemesine ne gerek var? Senenin başından beri ders kitabındaki konuları farklı kaynaklardan çalışabilirdin.

2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
soğuk su iç

özür dilerim ama twitter'daki tag başlatan insanlar gibi yazmışssın intihar falan.
o senin öğretmeninin eşekliği ayrıca sistemin değil.

2. dönem başladı ve ne canlı ders ne yüz yüze hocalar bişey öğretmedi ve 1 haftadır matematik hocasından konuları istiyorum ve yeni verdi konuları kitabın tamamından sorumluyuz benim sınavım yarın kaç haftadır tüm hocalardan konuyu istiyorum ve vermiyolar hiçbir türlü görüyorlar vermiyolar ben yarına kadar nasıl yapıcam matematik dışında daha 1 tane daha sınaım var ve konusnu yeni söyledi napıcağım hakında hiçbir bilgim yok ve inthar düşüncesi bile oluştu bende ziya yaktı bizi
Eğitim mi var?

Hocam sakin olun ben 9.sınıfim 6 aydir pc yok derslerden birsey anlamiyorum ortalamam yerlerdd ama asla intihar gibi birsey dusunmek saka olsa bile dusunulmemesi gerek asla umudunu yok sanma her daim umut vardir

Böyle devam ederse Türkiye'de intihar vakaları artacak

öptüm aniden
seviyorum bak sahiden
gel sor öğren halimi
adımı sanımı ahaliden

koptum yani ben
tutuluyorum bak harbiden
kalbin bende durmuyor
farkım yok firariden

ailem beni düşünüyomuki bende onları düşünim
Ailen senin geleceğin , hayatın için okumanı ve eğitim görmeni istiyor. Bunuda başarmamızı istediği için ders konusunda baskı yapmaları bizim iyiliğimiz için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle devam ederse Türkiye'de intihar vakaları artacak
Günlük intihar tablosu

Ailen senin geleceğin , hayatın için okumanı ve eğitim görmeni istiyor. Bunuda başarmamızı istediği için ders konusunda baskı yapmaları bizim iyiliğimiz için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günlük intihar tablosu
GÜLMEMELİYİM

Hocam maksat vicdanı rahatlatmak
Kendinizi suçlu bulmayacak kadar çalışın
Gerisi önemli değil
Ne diplomayla ne de iyi bir karne notuyla bir mesleğimizin olamayacağını iyi biliyoruz
Çok notları önemsememek gerek
Kendinizi geliştirin yeter

Geri