Neler Yeni

Boyum daha uzar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rows official
16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya bir şey varmı ya da bir şey yapmasan da uzar mı ailedeki çoğu kişi 1.72 ve üstü.
NOT : HER GÜN AZ DA OLSA BARFİKS VE ŞINAV ÇEKİYORUM AKSATMADAN.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege
Sizin ailede genetik sen 174 olursun

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Dayısının boyunu vermesinin biyolojik sebebi oğlanın dayıya çekmesi galiba :D

KlausM

80+ Silver
çok fazla büyümezsin en baba 171

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dayısının boyunu vermesinin biyolojik sebebi oğlanın dayıya çekmesi galiba :D
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok fazla büyümezsin en baba 171
Bizim genetikte birden boy atılıyor direk atıyoruz boyu şaka uzun olmazmi 1.75 fln

Peki boyu uzatmak için ne yapayım sizce bir öneri verin yumurta sevmiyorum zorlasam nolur açana mideme girmiyor başka yumurta gibi bir yemek yokmu 😅

KlausM

80+ Silver
Evet

Bizim genetikte birden boy atılıyor direk atıyoruz boyu şaka uzun olmazmi 1.75 fln

Peki boyu uzatmak için ne yapayım sizce bir öneri verin yumurta sevmiyorum zorlasam nolur açana mideme girmiyor başka yumurta gibi bir yemek yokmu 😅
tamam olursun kardeşim ben senin genetik hormonların ile iletişime geçtim hallederiz abi dediler ektra olarak da 120,90 tl telefon faturası çıktı bilgin olsun onu da ibandan atarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rows official
tamam olursun kardeşim ben senin genetik hormonların ile iletişime geçtim hallederiz abi dediler ektra olarak da 120,90 tl telefon faturası çıktı bilgin olsun onu da ibandan atarsın.
😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
...
Hocam, erken saatte yatın ve mineral eksikliği yaşamayın (Çinko, Kalsiyum...). Devamını vücudunuza bırakın. Zaten spor da yapıyormuşsunuz.
Ya da kesin sonuç isterseniz. Bir ortopedi uzmanına gidin. Umarım boyunuz uzar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rows official
Hocam, erken saatte yatın ve mineral eksikliği yaşamayın (Çinko, Kalsiyum...). Devamını vücudunuza bırakın. Zaten spor da yapıyormuşsunuz.
Ya da kesin sonuç isterseniz. Bir ortopedi uzmanına gidin. Umarım boyunuz uzar.
Ben çok nadir erken yatıyorum genelde 2 de yatarım ama son zamanlarda bende uyku saatimi erkene çekmeye çalışıyorum ve 12-1 e çektim sizce 11-12 ye cekmelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
...
Ben çok nadir erken yatıyorum genelde 2 de yatarım ama son zamanlarda bende uyku saatimi erkene çekmeye çalışıyorum ve 12-1 e çektim sizce 11-12 ye cekmelimiyim
Sadece şunu diyeyim. Büyüme hormonu en çok saat 22.00 ila 02.00 arası saatlerde salgılanıyor. Yani, uyku saatinizi "11-12" ye çekmek, kesinlikle iyi bir karar. Hem, dinlenmiş olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rows official
Sadece şunu diyeyim. Büyüme hormonu en çok saat 22.00 ila 02.00 arası saatlerde salgılanıyor. Yani, uyku saatinizi "11-12" ye çekmek, kesinlikle iyi bir karar. Hem, dinlenmiş olursunuz.
Hocam cahilliğime sayın bunu yapmak için gecmi kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
...
Hocam cahilliğime sayın bunu yapmak için ge mi kaldım
Estağfurullah hocam, daha geç olmadan başlamak en iyisi. Boş verin geçmişi o artık geri gelmeyecek. Gelecek olan zamana odaklanın.
Sorunuza kesin cevap vermem. Yakın zamanda boyunuz uzadı mı? Eğer cevap "Evet." ise, büyüme plaklarınız açık ve hiç geç olmadı demektir ama "Hayır." ise, bir ihtimal geç olmuş olabilir. Onun cevabını bir tek ortopedi doktoru verebilir ama hemen olumsuzluğa düşmeyin. Yaşınız 16 yani daha uzama ihtimaliniz var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rows official
Estağfurullah hocam, daha geç olmadan başlamak en iyisi. Boş verin geçmişi o artık geri gelmeyecek. Gelecek olan zamana odaklanın.
Sorunuza kesin cevap vermem. Yakın zamanda boyunuz uzadı mı? Eğer cevap "Evet." ise, büyüme plaklarınız açık ve hiç geç olmadı demektir ama "Hayır." ise, bir ihtimal geç olmuş olabilir. Onun cevabını bir tek ortopedi doktoru verebilir ama hemen olumsuzluğa düşmeyin. Yaşınız 16 yani daha uzama ihtimaliniz var.
Abim de tam benim yaşımda boy atmıştı o da benim civarimdaydi , hocam bir soru şaka soracağım yumurta yemiyorum onun gibi vitaminleri nerden alabilirim boyu uzatmak için duzenli beslenmem yok pek sağlıklı beslenmiyorum

Hocam bu arada boyum en son uzayali 7 ay falan oldu sanirim o civarlar

Son düzenleme:
Top Bottom