Neler Yeni

Boyum daha uzar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Dostlar doktora gorunucem kemik plaklarım durdu mu diye bide ayrıca yüzmeye yazilacam sağlıklı beslenmeye çalışacağım ve ayrıca artık 10-11 arası yatıyorum yani öyle yapmaya caliscam şimdi yatıyorum son olarak her gün barfiks ve sınava devam edicem başka onerebileceginiz bir şey varmı boyumu 1.75 ve üzerine çıkartmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Reis Şimdi Aklıma Geldi Ben Günde 2 Bardak Ayran İçiyordum Boyum Uzamaya Başlamıştı Bence Etkisi Vardır Ayran İç
Tamamdır Ayran da icicem sütte içicem. Ayranı markettekilerdenmi içeyim yoksa ev yogurdumu

MufasaBoss

80+ Bronze
Tamamdır Ayran da icicem sütte içicem. Ayranı markettekilerdenmi içeyim yoksa ev yogurdumu
Ben Sütaş Ayran İçiyordum Ev Ayranı Değil Bu Arada Çok Takma Benim Boyum 163 Falandı Kız Kuzenim 172 Ben 4 Ayda Onu Geçtim Şuan Ondan Uzunum Bi Anda Uzama İhtimali De Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Ben Sütaş Ayran İçiyordum Ev Ayranı Değil Bu Arada Çok Takma Benim Boyum 163 Falandı Kız Kuzenim 172 Ben 4 Ayda Onu Geçtim Şuan Ondan Uzunum Bi Anda Uzama İhtimali De Var
Sen kaç yaşındayken kaç boya uzadin

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buray
16 yaşımdayken 1.83 idim şu an 1.91im her cuma yüzüyordum ve süt içiyordum beslenme olarak her şeyi yiyodum aburcubur dahil pek umrumda değildi

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya bir şey varmı ya da bir şey yapmasan da uzar mı ailedeki çoğu kişi 1.72 ve üstü.
NOT : HER GÜN AZ DA OLSA BARFİKS VE ŞINAV ÇEKİYORUM AKSATMADAN.
Bende kendime soruyorum ne zaman uzamam bitecek diye son durum 1.94

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Rows official
Dostlar doktora gorunucem kemik plaklarım durdu mu diye bide ayrıca yüzmeye yazilacam sağlıklı beslenmeye çalışacağım ve ayrıca artık 10-11 arası yatıyorum yani öyle yapmaya caliscam şimdi yatıyorum son olarak her gün barfiks ve sınava devam edicem başka onerebileceginiz bir şey varmı boyumu 1.75 ve üzerine çıkartmak istiyorum
Dostlar tüm bunları yaptıktan sonra boyum ne kadar olur sizce 1.75 ve üzeri olur mu

Top Bottom