Boyum daha uzar mı ?

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben temmuz ayında 19'a ayak basacam yeni yaşıma ve boyum 1.81 tam küsüratını bilmiyordum bugün metre ile ölçtüm.Genetik faktörüm kötü olmasına rağmen bu kadar uzaybilmem hayretler edici ilginç çünkü babam 1.63 annem 1.67 abim 1.79 dayımlarda 1.78 1.79 falan bende en uzun olanım ailede dayı tarafına çektim muhtemelen bazen hayret ediyorum nasıl bu kadar uzadım boyum bir anda attı 14 yaşında 174 falan dım yavaş yavaş buraya kadar geldi sonra diyeceğim Türkiye'nin Erkek ortalaması 1.75 .180 ve ben ortama bir boydayım 3 4 cm daha atar mı boyum ayakkabı giyince 2 3 cm üzüyor ve 1.83 falan oluyorum 18 19 yaşından sonra boy uzaması duruyor ya da yavaşlıyormuş boy için doktora gitmeyi düşünüyorum .

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben temmuz ayında 19'a ayak basacam yeni yaşıma ve boyum 1.81 tam küsüratını bilmiyordum bugün metre ile ölçtüm.Genetik faktörüm kötü olmasına rağmen bu kadar uzaybilmem hayretler edici ilginç çünkü babam 1.63 annem 1.67 abim 1.79 dayımlarda 1.78 1.79 falan bende en uzun olanım ailede dayı tarafına çektim muhtemelen bazen hayret ediyorum nasıl bu kadar uzadım boyum bir anda attı 14 yaşında 174 falan dım yavaş yavaş buraya kadar geldi sonra diyeceğim Türkiye'nin Erkek ortalaması 1.75 .180 ve ben ortama bir boydayım 3 4 cm daha atar mı boyum ayakkabı giyince 2 3 cm üzüyor ve 1.83 falan oluyorum 18 19 yaşından sonra boy uzaması duruyor ya da yavaşlıyormuş boy için doktora gitmeyi düşünüyorum .
21 Kadar Uzuyor Yazıyor İnternette Ama Daha Uzamazın Diye Düşünüyorum Büyük İhtimalle Epifez Bezlerin Kapandı

Eylül ayında 19'a gireceğim. Boyum 1.64 şuan. Sen 1.81 hala uzar mıyım diyorsun kral. Lütfen şaka yaptığını söyle

Eylül ayında 19'a gireceğim. Boyum 1.64 şuan. Sen 1.81 hala uzar mıyım diyorsun kral. Lütfen şaka yaptığını söyle
Ahh be reis hiçbir şeyde Şanslı değilim Allah sadece endam vermiş 1.81 uzun boy diye geçmiyor ortalama boy adına üzüldüm genetik faktörler çok önemli 1.70 i görebilsen keşke ne varsa genlerden geliyor başımıza :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ahh be reis hiçbir şeyde Şanslı değilim Allah sadece endam vermiş 1.81 uzun boy diye geçmiyor ortalama boy adına üzüldüm genetik faktörler çok önemli 1.70 i görebilsen keşke
Onun Kapanıp Kapanmadığını Öğrenmek İçin Doktora Gitmen Lazım
Umarım kapanmamıştır reis bı 2 cm daha uzasam kafi bana ayakkabıyla da 2 3 cm geliyor 185 falan olurum belki

Son düzenleme:
%90 olmaz epifiz plakları genelde 16-17 yaşında kapanıyor
Peki bir ihtimal olanağı olamaz mı? Daha çünkü bazı kişilerde boy uzaması 20'ye kadar sürüyormuş doktora randevu almayı düşünüyorum daha uzama ihtimali var mı gibisinden .

Geri