Neler Yeni

Boyum uzamıyor mastürbasyon boy uzamasını etkilermi

Rulep

80+ Gold
Güzel beslenme ve güneşe çık spor da yap postürünü düzelt ama çokta bir şey bekleme kendini hazırla her şeye karşı sana bir tasviye vereyim uzunları böyle bir hakkı yok kısa boylu biri olarak söylüyorum kafaya takılacak bir şey değil 185 arkadaş çevrem olduğu için ara sıra aklıma geliyor da yapacak bir şey yok benden uzun olupta görme engelli olan vardı protez bacak kullananı vardı bunları görünce sağlıklı olmanın çok daha önemli olduğunu anlıyorsun sağlıklı olmanın sevincini yaşa elinde olmayan bir şeyler için yakınmayı bırak

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Hasan344

80+ Gold
Bn 14 yaşında 174 tüm en son boyu uzatmayı dene o sorunun cevabı bnce hayır yani öyle olsa bnim boy kısa olurdu ( bıraktım Allah'a şükür)
Nasıl bıraktınız hocam bir tekniği varmı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Donanım Arşivinde sezonluk çavuş konusuna hoş geldiniz. Hayır 31 boyunu engellemez. Sen yine de haftada 1 çek.

SnareEcho

80+ Silver
Ulan hep kısaboylu oldum hep
Ya beyler ne yapsam uzamıyor tabi genetikte ne kadar uğraşsamda aslında genetiğim o kadar kötü değil
Boyum çıplak ayak 161 162 fln 15 yaşıma yeni girdim bütün arkadaşlarım en az 175 bu boy sıkmaya başladı cidden
Baba çıplak ayak 175 anne 155 amca 180 dayılar 165 170 ailede anne tarafı kısa baba tarafı uzun kişiler var dayımın oğlunun annesi 150 babası zar zor 170 benle yaşıt 175 bide şişman
1 aydan fazladır evde dışarda spor yapıyorum 58kgyim bol bol su içiyom tonla protein alıp hareket yapıyorum ama olmuyo 1 ay kısa diyebilirsiniz ama şubattan beri uğraşıyorum
ve mastürbasyon boy uzamasını engellermi
ergenliğe girdim diyebilirim tüylenmeler var bıyık ta var ama sakal yok
Spor yapıyorsan mast yapman çok kötü. Hemen bırak!

Aderal

80+ Bronze
hocam sizin boy kaç ne yapsam uzarım
193 hocam

Öncelikle boy konusunda tecrübelerimi yazayım:

Bu işin genetik %70 kısmını geriye bırakırsak.
Düşük yaşlarda büyüme çağında vs omurgaya dik hareketler yapma sholder press squad vs yapıyorsanda zorlama

Basket yüzme vs. uzamana katkı sağlar

Ha bana sorarsan en önemlisi ne kesinlikle uyku etrafımda kendim dahil bir sürü uzun insan var 190-195 vs. hepsinin ortak özelliği çocukluktan beri düzgün uykuları 11 olunca yatıyorlar kendim için de aynısı asla geç yattığım sabahladığım bir dönem olmadı

ayrıca 15 yaş kısa boy için endişelenmek için erken
Kimi yavaş yavaş uzar benim gibi kimi okuldaki arkadaşım gibi 2-3 senede 30cm boy atar. Uykuna dikkat et. Omurgaya yük bindirme. Basket vs sporlar yap. Gerisi genetik. 15 yaşındasın takma kafaya. 18 olsan derdim bu saatten sonra bunu kabullen diye ama 180 bile olabilirsin yani belli olmaz dediğim

Hasan344

80+ Gold
çok sündürmüyom :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin boy kaçtı bulamadımda

dayın falanmı uzundu yada amcan
Mastürbasyon ile ne alakası var kral inanmayın şöyle şeylere. İstersen günde 3 posta at sıkıntı olmaz.

serwintes

80+ Gold
gardas sizin ne değişik günah algilarinuz var ben anlamıyorum Allah size vermiş boyle bir işlevi NASIL GUNAH OLSUN OLUM AZ KAFAYI VALISTIRIN

Mastürbasyon ile ne alakası var kral inanmayın şöyle şeylere. İstersen günde 3 posta at sıkıntı olmaz.
kral enerjiyi etkiliyor baya 40 gün yapmadım ilk 1 haftadan sonra enerjim hiç bitmedi

enerjin yoksa spor yapamazsın spor yapamazsab vücudun hareket etmez vücudun hareket etmezse hantallasirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,544
İsim
uwu
Nasıl bıraktınız hocam bir tekniği varmı?
Hocam bir süre kız ortamını elinizden geldigince azaltın bn erkek Kur'an kursu olunca ve gusulu alacak fırsat olmadığından bıraktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yiğit
Bn 14 yaşında 174 tüm en son boyu uzatmayı dene o sorunun cevabı bnce hayır yani öyle olsa bnim boy kısa olurdu ( bıraktım Allah'a şükür)
Bu benden 1-2 sene sonra doğan nesil nasıl böyle uzun. Biz tüm agalarla 166 falanız ben 169 um şuan da 17 yaşında ki 18 olucam ve sen 14 yaşında 174 sün? İnanmıyorum boyuna ya...

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,544
İsim
uwu
Bu benden 1-2 sene sonra doğan nesil nasıl böyle uzun. Biz tüm agalarla 166 falanız ben 169 um şuan da 17 yaşında ki 18 olucam ve sen 14 yaşında 174 sün? İnanmıyorum boyuna ya...
Bnden daha uzun kız arkadaş normal arkadaşım vardı boyu 180 kusur ve şuan 175 olmam lazım 3/4 aydır ölçmedim bnde anlamiyorum bazı arkadaşlarım 1.55 bazıları 180 kızlara bakış açım değişti bn 160/165 kız seviyormusum daha iyi oluyor sohbet ederken yada fotoğraf çekilirken

Top Bottom