Neler Yeni

Boyumu uzatmak mümkünmü?

Arkadaşlar lise 2 yim. Bir kiz vardi kiza yurudum vs arkadaslar fln kiz ona yurudugumu ondan hoslandigimi anladı. Yakisikli bir insan degilim. Aktif olarak spor yapiyorum zaten. Boyum 1.70 ve 77 kilyoum şu an. 95 ten dustum. Kiz dis gorunuse onem veriyor. Fizigimi toparlamam lazim aktif olarak gym e gidiyorum. Ama biyumu da uzatmam lazim. Ustuen kiz anladi ve arkadaslarina olmaz imkansız fln da diyormuş. Mesela sadece bu kizda degil boyumu nasil uzatabilirim.

kim mi diyor ? Dostum antrenörlük 4.sınıf öğrencsiyim ve 15 senelik sporcuyum. Sana boyunu kısaltır demiyorum boyunun uzamasını engeller diyorum . İnstada şişirilen bodybuildingcileri dinleyip yapmaz etmez deme Buna dair kaç kitap okudun ? kaç makale okudun? ağırlık altına girmek gelişim çağında ergenlik giriş kısmında eklem kısalmasına yol açar.
Hocam benim yaptiğim o değil. Ben spor salonuna yazildigimda adam bana bir liste verdi dediki fazla agirlik degil nizami hareketle bunları yap. Yag kaybi yasarsin + sıkılaştma olur vucudunda dedi adam. Gittigim salon mahalle arasi bir yer degil. Cok kaliteli de degil.

Ekler

• IMG_20230314_223151.jpg
    IMG_20230314_223151.jpg
    379.2 KB · Hit: 31

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Hayır bodybuilding boy uzamasını etkilemez. 15 16 yaşlarda spor yapmanın kötü bir yanı yok o yaşlarda başlamak daha iyi hatta.
d dostum neyse...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim yaptiğim o değil. Ben spor salonuna yazildigimda adam bana bir liste verdi dediki fazla agirlik degil nizami hareketle bunları yap. Yag kaybi yasarsin + sıkılaştma olur vucudunda dedi adam. Gittigim salon mahalle arasi bir yer degil. Cok kaliteli de degil.
güzel kardeşim ben sana bunu ne kadar anlatsamda boş olacak biliyorum çünkü inanmak istemeyeceksin

Rulep

80+ Gold
18-20 yaşına kadar uzarsın ailen ne kadar uzunsa sende o kadar boy atarsın ama kısaysa 1-2 cm atarsın sonra kapanır

d dostum neyse...
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel kardeşim ben sana bunu ne kadar anlatsamda boş olacak biliyorum çünkü inanmak istemeyeceksin
Hocam ben de biliyorum boy uzamasını yavaslattigini. Ama kilom cok cok fazla oldugu icin egzerislze beraber kilo vermem lazım. Ben zaten ağırlık altına girmiyorum.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Hocam ben de biliyorum boy uzamasını yavaslattigini. Ama kilom cok cok fazla oldugu icin egzerislze beraber kilo vermem lazım. Ben zaten ağırlık altına girmiyorum.
kardeşim sen devam et sporunu yapmaya kötü bir etkisi yok ben de aynı yaşlarda başladım boyum 1.90 sen devam et boyun uzar.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
kardeşim sen devam et sporunu yapmaya kötü bir etkisi yok ben de aynı yaşlarda başladım boyum 1.90 sen devam et boyun uzar.
Hocam sizin genetik olabilir. Bizim ailemizi gectim sulalemiin çoğu kisa. Diyorumya. İllaki bir yolu vs vardır. Kilom fazla oldugu icin spors gitmek zorundayım. Ama agırlık altına girmiyorum zaten. Sadece boyumu uzatmak istiyorum. Bir vitamini bir seyi vardir belki ne biliyim
dinle abini sen boşver

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Hocam sizin genetik olabilir. Bizim ailemizi gectim sulalemiin çoğu kisa. Diyorumya. İllaki bir yolu vs vardır. Kilom fazla oldugu icin spors gitmek zorundayım. Ama agırlık altına girmiyorum zaten. Sadece boyumu uzatmak istiyorum. Bir vitamini bir seyi vardir belki ne biliyim
Doğru genetik olarak boyun bir yere kadar uzar ama yine 1.70 kalmazsın sen spor yap sadece, vitamin filan boş iş. Bu arada senin boyun yine uzun olabilir genetiğin varsa.

Kemal0180

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kemal
Arkadaşlar lise 2 yim. Bir kiz vardi kiza yurudum vs arkadaslar fln kiz ona yurudugumu ondan hoslandigimi anladı. Yakisikli bir insan degilim. Aktif olarak spor yapiyorum zaten. Boyum 1.70 ve 77 kilyoum şu an. 95 ten dustum. Kiz dis gorunuse onem veriyor. Fizigimi toparlamam lazim aktif olarak gym e gidiyorum. Ama biyumu da uzatmam lazim. Ustuen kiz anladi ve arkadaslarina olmaz imkansız fln da diyormuş. Mesela sadece bu kizda degil boyumu nasil uzatabilirim.
Karı kızı boş ver biraz daha zayıfla sporada devam et 70kg ol yeter barfiks yerinde antrenman sonu asıl dayanabildiğin kadar barfiks çekebiliyorsanda çek basketbol oyna (zıplamalı)

Doğru genetik olarak boyun bir yere kadar uzar ama yine 1.70 kalmazsın sen spor yap sadece, vitamin filan boş iş. Bu arada senin boyun yine uzun olabilir genetiğin varsa.
Hocam bilmiyorum iste. Ama eger zayiflarsam toparlarsam vucudumu boya da cok gerek kalmaz gibi geliyor. Kac kg a kadar dusmeliyim

Logithx

80+ Bronze
Yaşının küçük olduğunu varsayarak 20 yaşına kadar boy uzaması devam eder ama bu genetiğede bağlı ben kız için bunları yapıyorum diyorsan o işi geç yapacağın tek şey kendini düşünmek birilerine yaranmak için birşeyler yapma vücut geliştirme yapıyorsanda bunu kendin için yap ve bırakma bu kız olmaz başkası olur yeterki sen o vücudu yap o zaman tipe bakmıyorlar vücut geliştirmenin yanında yüzmede iyidir..

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kiz 1.60 mesele kiz değil hocam.boyum cok kisa. Fizigim icin elimden geleni yapiyorum. Ama kizin bundan onceki sevgilileri hem baktigi cocuklarla benim aramda daglar kadar fark var
1.60 kız için senin boyun zaten uzun gidip 1.60 kız 1.80 erkek isteme lüksü yok. Her şey vücutta tipte bitmiyor. Bende senin gibi sanıyordum yok şöyle yaparsam bakarlar falan cidden yapacaksan kendin için yap, başladığımda da kendim için yapıyordum şimdide kendim için yapıyorum ama şey sanardım yani yok vücut yapacağım tüm kızlar gelecek alakası dahi yok.

Top Bottom