- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlarımın çoğu min 173.normal.
Arkadaşlarımın çoğu min 173.normal.
Bende 14 yaşındayım başlarında 1.68-+ falandım şu anda ise 1.71 falanım yani uzarsın çok düşünme ki boy çokta önemli değil fizik ve tarz daha önemli benceMerhabalar, yaşım 14 ve boyum 166-167cm civarı fakat bütün arkadaşlarımın boyu 173+ olduğu için kısa kalıyorum. Boyun büyük bir çoğunluğunun genetik olduğunu biliyorum ama biraz daha uzatmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler...
Not: Annem 160 babam ise 175cm.
Şu an yaşın kaç? ayrıca tarz ve fizikte haklısın fakat insan yine de boyunun uzun olmasını istiyor.Bende 14 yaşındayım başlarında 1.68-+ falandım şu anda ise 1.71 falanım yani uzarsın çok düşünme ki boy çokta önemli değil fizik ve tarz daha önemli bence
Hala 14 ama ocakta girmiştimŞu an yaşın kaç? ayrıca tarz ve fizikte haklısın fakat insan yine de boyunun uzun olmasını istiyor.
he ben temmuz doğumluyumHala 14 ama ocakta girmiştim
Daha yeni girmişsin sıkıntı etmehe ben temmuz doğumluyum
Teşekkür ederim moral içinDaha yeni girmişsin sıkıntı etme
Gayet iyisin uzarsin daha bende 14 um boyum 180 flnMerhabalar, yaşım 14 ve boyum 166-167cm civarı fakat bütün arkadaşlarımın boyu 173+ olduğu için kısa kalıyorum. Boyun büyük bir çoğunluğunun genetik olduğunu biliyorum ama biraz daha uzatmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler...
Not: Annem 160 babam ise 175cm.
180 devsin olm senGayet iyisin uzarsin daha bende 14 um boyum 180 fln
Olm sinifta 192 adam var180 devsin olm sen