- Bütçe
- 25000
Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi çok ciddi boyun ağrısı çekiyorum. Bazı geceler uykumdan uyandırıp saatlerce uyutmuyor bu durum. Aktif egzersiz yapıyorum fizyoterapiste vesaire de göründüm, yüksekliği ayarlanabilir masa kullanıyorum ve olabildiğince ayakta çalışıyorum. Yine de uzun saatler oturmam gerekiyor. Gün içerisinde 12-13 saat bilgisayar başındayım bunun 8 saati en az oturarak geçiyor.
Bir koltuk arıyorum, özellikle oyuncu koltuğu ifadesinden biraz kaçınıyorum çünkü bu deri benzeri yarışçı koltuğu temalı koltuklar benim ihtiyacımı hiç karşılamazmış gibi geliyor. Bütçe belirtmek istemiyorum, ihtiyacımı karşılayacaksa durumumu çok zorlamaya razıyım. 50k+ en premium koltuklar olmaz ama 30k civarında fiyat performans gördüğünüz ürünlere bile açığım şimdiden teşekkürler.
Bir koltuk arıyorum, özellikle oyuncu koltuğu ifadesinden biraz kaçınıyorum çünkü bu deri benzeri yarışçı koltuğu temalı koltuklar benim ihtiyacımı hiç karşılamazmış gibi geliyor. Bütçe belirtmek istemiyorum, ihtiyacımı karşılayacaksa durumumu çok zorlamaya razıyım. 50k+ en premium koltuklar olmaz ama 30k civarında fiyat performans gördüğünüz ürünlere bile açığım şimdiden teşekkürler.