G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Konu yeniden yükseltilmiş, ama yine de yazayım. Direkt Firefox ile Brave en iyi iki tarayıcı.
Ben de 18 yaş altı olmam sebebiyle kullanmıyorum.O özelliğe de baktım ama hem çok az veriyor hem de üye olurken bayağı bir bilgi istiyor. Gerek yok gibi o özelliğe.
Katılıyorum.Konu yeniden yükseltilmiş, ama yine de yazayım. Direkt Firefox ile Brave en iyi iki tarayıcı.
Ne bildirimi veriyor hiç başıma gelmedi ?brave güzel ama çok hep bildirim veriyor ya sinir bozucu
opera gx kullanıyorudum onu bırakıp
firefox kullamaya başladım şimdi ise edge kullanıyorum ve memnunum
edge adamdırbrave güzel ama çok hep bildirim veriyor ya sinir bozucu
opera gx kullanıyorudum onu bırakıp
firefox kullamaya başladım şimdi ise edge kullanıyorum ve memnunum
Web 3OperaGX'i uzun zamandır kullanıyorum, birkaç yıl oldu. Ama birkaç kişiden Brave adlı bir tarayıcı duyudm ve merak edip indirdim. Daha sade, daha hoş geldi bana. Ama hiç kullanmadım, performansı ne bilmiyorum. Brave nasıldır? OperaGX'e göre daha mı hızlı, daha mı yavaş? Eksileri artılarından az mı, çok mu?
Katılıyorum. Hala daha kullanmadan, şu anki durumunu bilmeyen kişiler "Yha Edge kullanılır mı abi yha kdfsdşlfksşld" falan yapıyorlar.Ne bildirimi veriyor hiç başıma gelmedi ?
Edge güzel tercih kendini çok iyi geliştirdi eskisi gibi kötü değil.
coinler hakkında bildirim veriyor hep banaNe bildirimi veriyor hiç başıma gelmedi ?
Edge güzel tercih kendini çok iyi geliştirdi eskisi gibi kötü değil.
Evet daha hızlı cookies'lerimizi stoklayacakDuck Duck Go çıkacak onu bekle chrome dan 4 kat hızlıymış yapımcısı öyle diyor
DuckDuckGo arama motoru bilinmiyor fakat çok güzel bir arama motorudur hız konusunda pek bir şey fark etmedim ama güvenlik açısından çok iyi diyebilirim.Evet daha hızlı cookies'lerimizi stoklayacak
Sen bir git ne bilirsin zaten DuckDuckGo gayet ünlü herkesin çok sevdiği kalitesin den çok memnun olduğu ve güvendiği bir tarayıcı ama sizin gibi hayatında sadece Google kullanmış farklı ve yeni deneyimlere kapalı bilmeden yorum yapan kişiler böyle der DucDuckGo full gizlilik odaklı bir tarayıcı ve kesinlikle hakkını veriyor.Evet daha hızlı cookies'lerimizi stoklayacak
evet edge baya güzel olmuşedge adamdır
Aynı şekilde bende öyle kullanıyorum karşıma 1 tane bile reklam fln çıkmıyor hızlı hemevet edge baya güzel olmuş
privacy badger ve uBlockOrigin ile kullanıyorum baya iyi oluyor