21. yüzyılın en iyi dizisi seçilmiş ve 30 tane Emmy ödülüne sahip bir diziyi izlemezsen diziye ayıp etmiş olursun. Dizide her sahnenin, her sekansın bir amacı ve anlamı var. Kesinlikle ayırdığın vakte fersah fersah değecek bir dizi.Herkes çok övüyor, olumsuz bir yorum görmedim. Sizce nasıl?
Rick And Morty'den sonra tabiiDünya'nın en iyi dizisinin üzerine konuşmaya gerek yok bence.
Dünya'nın en iyi dizisi diye ben demiyorum. 21. YY'ın en iyi dizisi seçilmişti.Rick And Morty'den sonra tabii
Yorum pp uyumuRick And Morty'den sonra tabii
Hareketli bir dizi değil, eğer aksiyon arıyorsan hiç girme ama gelişim ve yavaş dizi seviyorsan izleyebilirsinHerkes çok övüyor, olumsuz bir yorum görmedim. Sizce nasıl?
Kanka bitirdim xDHareketli bir dizi değil, eğer aksiyon arıyorsan hiç girme ama gelişim ve yavaş dizi seviyorsan izleyebilirsin
Helal ln. Ben bile eşeklik edip 3 ayda bitirmiştim diziyi şimdi delisiyim dizinin. Bunun spin-off dizisi var, Better Call Saul. Daha fazla Breaking Bad evreni izlemek istersen bunu izle. Ayrıca El Camino'yu da dizinin hemen ardından mutlaka izle.Kanka bitirdim xD