Diğer seçeneklere göre en ucuzu 6'lı almak gibi gözüküyor evinde brita sürahi bulunanlar için güzel kampanya
Onlar direkt sudaki yararlı mineralleri de öldürüyor.Şu fiyatlara sürahi vb uğraşmayın bence. Biraz daha koyup direk arıtma cihazı almak daha mantıklı.
arıtma suyunun tadını sevmeyenler için güzel alternatif ben şahsen arıtma suyunun tadını farklı buluyorumŞu fiyatlara sürahi vb uğraşmayın bence. Biraz daha koyup direk arıtma cihazı almak daha mantıklı.
Hocam arıtmanın aşamaları var. Tadını beğenmediysen takılı post karbon filtre 50 tl liktir. Daha iysinit takarsan lezzet artar (Kusursuzluk istiyorsanız Her filtre, parça NSF onaylı olmalı). Brita vb. arıtmanın hiç bir konuda yanına yaklaşamaz. Britaya taktığın filtrede aslında arıtmanın bu filtresine denk geliyor.arıtma suyunun tadını sevmeyenler için güzel alternatif ben şahsen arıtma suyunun tadını farklı buluyorum![]()
Çeşme suyundaki ana mineraller Kalsiyum Magnezyum Potasyum Sodyum. Çakarsın haftada 1 -2 maden suyu 10 katı mineral alırsın. He yok diyorsan güvenmiyorum diye membran filtreyi devre dışı bırakırsan gene bu britadan 10 kat iyi olacaktır.Onlar direkt sudaki yararlı mineralleri de öldürüyor.
teşekkürler hocam araştıracağımHocam arıtmanın aşamaları var. Tadını beğenmediysen takılı post karbon filtre 50 tl liktir. Daha iysinit takarsan lezzet artar. Brita vb. arıtmanın hiç bir konuda yanına yaklaşamaz. Britaya taktığın filtrede aslında arıtmanın bu filtresine denk geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çeşme suyundaki ana mineraller Kalsiyum Magnezyum Potasyum Sodyum. Çakarsın haftada 1 -2 maden suyu 10 katı mineral alırsın. He yok diyorsan güvenmiyorum diye membran filtreyi devre dışı bırakırsan gene bu britadan 10 kat iyi olacaktır.
normalde benim tanıdıklarım içme suyundan içiyor ama ben ister istemez güvenemediğim için aldımNasildir arkadaslar alinir mi
Deneyince yazar misin dostum ? Ona gore alalim damacanadan kurtulalimnormalde benim tanıdıklarım içme suyundan içiyor ama ben ister istemez güvenemediğim için aldım
bende halihazırda var sürahisini de almanız lazım test edecekseniz a101'lerde daha uyguna satılıyor olabilir yakınlarınızda varsa bi bakın derimDeneyince yazar misin dostum ? Ona gore alalim damacanadan kurtulalim