brown switch vs red switch

ben en iyisi kendi klavyemi 300 e satıp monster pusat k3 alayım

Peki hissiyat konusunda Brown Switch nasıl hocam? Red Switchi kendim de kullanıyorum basışta hissiyat yok, ama Brown'da var diye okumuştum. Hissiyatı nasıl tuş basmalarında?
Brown Switch tam bana göre. Maviye göre biraz daha az hissiyatı fakat o aktivasyon noktasını hissediyorsun. Sesi ise maviden çook daha az.

Tamamen kişisel bir şey. Kendi klavyemdeki numpadi söküp atmak istiyorum şu an.

Yön tuşları var ayrıca, Insert, Home gibi tuşlar da var.
atılanlara baktım da göremedim. büyük ihtimalle fn+bir tuşa basılıyor. klavyede hızlı bir şekilde tek tuş varken fn nerde home nerde bakıp basacaksın. onun dışında bu işin bir de türkçe olmayan karakterleri var. hadi yazmak sıkıntı değil de sayıların üzerindeki simgeleri bulmak sıkıntı.

Brown Switch tam bana göre. Maviye göre biraz daha az hissiyatı fakat o aktivasyon noktasını hissediyorsun. Sesi ise maviden çook daha az.
Anladım. O tuşun aktif olduğu zamanda hissiyat varsa ben de Red yerine tercih ederim, teşekkür ederim.

atılanlara baktım da göremedim. büyük ihtimalle fn+bir tuşa basılıyor. klavyede hızlı bir şekilde tek tuş varken fn nerde home nerde bakıp basacaksın. onun dışında bu işin bir de türkçe olmayan karakterleri var. hadi yazmak sıkıntı değil de sayıların üzerindeki simgeleri bulmak sıkıntı.
FN kombinasyonları ile kullanılıyor. Dediğim gibi, kişisel bir şey. Hızlı Home tuşuna basmak benim işime yaramaz.

FN kombinasyonları ile kullanılıyor. Dediğim gibi, kişisel bir şey. Hızlı Home tuşuna basmak benim işime yaramaz.
kendim için düşündüğüm zaman hiç bir anlam veremiyorum zaten. bütün tuşları olan bir klavye daha mantıklı geliyor. tek tuşa basmak varken klavyede tuş aramak da benim işime gelmiyor

Geri