Umut Ege Özkaya
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben en iyisi kendi klavyemi 300 e satıp monster pusat k3 alayım
klavyeye dostumKlavyeyi mi? ÇÖKÜNNNNN
o da mantıklıben en iyisi kendi klavyemi 300 e satıp monster pusat k3 alayım
Brown Switch tam bana göre. Maviye göre biraz daha az hissiyatı fakat o aktivasyon noktasını hissediyorsun. Sesi ise maviden çook daha az.Peki hissiyat konusunda Brown Switch nasıl hocam? Red Switchi kendim de kullanıyorum basışta hissiyat yok, ama Brown'da var diye okumuştum. Hissiyatı nasıl tuş basmalarında?
atılanlara baktım da göremedim. büyük ihtimalle fn+bir tuşa basılıyor. klavyede hızlı bir şekilde tek tuş varken fn nerde home nerde bakıp basacaksın. onun dışında bu işin bir de türkçe olmayan karakterleri var. hadi yazmak sıkıntı değil de sayıların üzerindeki simgeleri bulmak sıkıntı.Tamamen kişisel bir şey. Kendi klavyemdeki numpadi söküp atmak istiyorum şu an.
Yön tuşları var ayrıca, Insert, Home gibi tuşlar da var.
Anladım. O tuşun aktif olduğu zamanda hissiyat varsa ben de Red yerine tercih ederim, teşekkür ederim.Brown Switch tam bana göre. Maviye göre biraz daha az hissiyatı fakat o aktivasyon noktasını hissediyorsun. Sesi ise maviden çook daha az.
Hangi klavye için?mesela şu an bu kod bedavaya getiriyor kargosundan güvenliğine ve vergisine BGCNBWKB1
FN kombinasyonları ile kullanılıyor. Dediğim gibi, kişisel bir şey. Hızlı Home tuşuna basmak benim işime yaramaz.atılanlara baktım da göremedim. büyük ihtimalle fn+bir tuşa basılıyor. klavyede hızlı bir şekilde tek tuş varken fn nerde home nerde bakıp basacaksın. onun dışında bu işin bir de türkçe olmayan karakterleri var. hadi yazmak sıkıntı değil de sayıların üzerindeki simgeleri bulmak sıkıntı.
kendim için düşündüğüm zaman hiç bir anlam veremiyorum zaten. bütün tuşları olan bir klavye daha mantıklı geliyor. tek tuşa basmak varken klavyede tuş aramak da benim işime gelmiyorFN kombinasyonları ile kullanılıyor. Dediğim gibi, kişisel bir şey. Hızlı Home tuşuna basmak benim işime yaramaz.
blizzwolf kb1Hangi klavye için?