Dump'ı açtım çıkan hatayı atıyorum. Paylaşmak istemiyorum.Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
n yardım istiyorsun o zaman minidump dosyalarından neyi görebiiliriz ?Açtım ama sen bilirsin neyse boşwer.
Yardım istiyorsun ama dump dosyasını paylaşmıyorsun. Kendin açmak istiyorsun. Sana nasıl yardım edelim? Kudur.Açtım ama sen bilirsin neyse boşwer.
Şimdi şöyle ki hataların genel bi olayı olduğunu biliyorum. Sadece o hatanın neden olabileceğini söyleyin yeterli. Derdim buydu. Yanı ağla kudur ehe ehe diye garip garip söylenmene gerek yok.Yardım istiyorsun ama dump dosyasını paylaşmıyorsun. Kendin açmak istiyorsun. Sana nasıl yardım edelim? Kudur.
ban geliyor çiki çiki ban banDump dosyan olmadan nasıl bilecez hatanı? Vahiy mi inecek bize?