Yardım Warzone sebepsiz shadowban yedim

Alı Yldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Başlıkta okuduğunuz gibi 08.02.2026 da shadowban yedim limited matchmaking diye bişey yazdı oyunda iken dün her hangi bir sorun yoktu yarın baktığımda bu yazıyı gördüm sezon 1 de başladım steamden ama daha önce PC Xbox store üzerinden bo6 Sezon 6 da başlamıştım sezon 2 ye geldik biraz BP kasayım dedim yukarıdaki tarih de olanlar oldu bu durumda ne yapmalıyım gpt ye sordum oyuna girme ban kaldığında kadar bo6 MW3 mw2 ye girebilir miyim bu sorun var iken

Ekler

• Screenshot_2026-03-03-17-15-30-317_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-03-03-17-15-30-317_com.android.chrome.webp
    100.9 KB · Hit: 21
Başlıkta okuduğunuz gibi 08.02.2026 da shadowban yedim limited matchmaking diye bişey yazdı oyunda iken dün her hangi bir sorun yoktu yarın baktığımda bu yazıyı gördüm sezon 1 de başladım steamden ama daha önce PC Xbox store üzerinden bo6 Sezon 6 da başlamıştım sezon 2 ye geldik biraz BP kasayım dedim yukarıdaki tarih de olanlar oldu bu durumda ne yapmalıyım gpt ye sordum oyuna girme ban kaldığında kadar bo6 MW3 mw2 ye girebilir miyim bu sorun var iken
hocam böyle olunca 1 hafta bile sürebiliyo maç aratırsanız hile lobisine düşüyosunuz bekliceksiniz

hocam böyle olunca 1 hafta bile sürebiliyo maç aratırsanız hile lobisine düşüyosunuz bekliceksiniz
Benim ki 3 haftayı geçti denemekten çekiniyorum birde casual modda oynuyordum sürekli bir ara S1 de Steam den oynuyordum cp almak için Xbox store dan aldım Steam ve Xbox linkti gfn ile Xbox platformundan cpleri kullandım bir ara codm bağlı idi onu ayırdım mevcut mail ile değiştirdim daha sonra kullandığım mail ile yeniden activision hesabı açtım öyle devam ettim daha sonra bo7 S1 de bir baktım esrarengiz bir şekilde 2400 cp vardı onunla BP açtım ondan dolayı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,507
Üyeler
190,227
Son üye
samedbaa
Geri