Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bilgisiz insanlar için çok riskli evet.Ya bu bitcoin işi risklimi anlamadım
Bilgisiz insanlar için çok riskli evet.Ya bu bitcoin işi risklimi anlamadım
Binance üyelik için kimlik fotosu istiyor güvenilir mi sizceBilgisiz insanlar için çok riskli evet.
evetBinance üyelik için kimlik fotosu istiyor güvenilir mi sizce
Açmayın şöyle konular, 17 yaşında olduğumdan alamıyorum ve alamayıp sermayemi katlamak varken katlayamadığım için üzülüyorumMadem ekran kartlarına zam gelecek paramı BTC ne yatırırım ve paralelel bir şekilde gider dedim ve ilk günden 300 TL kazandım 3000 TL yatırarak bence mantıklı ve çokkk riskli BTC türkden aldım
14 yaşımdayımAçmayın şöyle konular, 17 yaşında olduğumdan alamıyorum ve alamayıp sermayemi katlamak varken katlayamadığım için üzülüyorum
Sorun şu ki ailem sıcak bakmıyor ve yaş sınırı olduğundan alamıyorum bu yüzden param ekran kartı piyasasına göre eriyor, mesela 6 ay önce aynı parayla 5 tane 5700 XT alabiliyorken şimdi 2 belki 3 alabiliyoru14 yaşımdayım
Sorun yok güvenilir bir site. Kripto para piyasaları tam olarak regüle edilmediği için Kripto para borsaları kendini güvene almak istiyor. Herhangi bir illegal işte devletler ile sorun yaşamaması için isteniyor. İstemeyen borsa yok.Binance üyelik için kimlik fotosu istiyor güvenilir mi sizce
TeşekkürlerSorun yok güvenilir bir site. Kripto para piyasaları tam olarak regüle edilmediği için Kripto para borsaları kendini güvene almak istiyor. Herhangi bir illegal işte devletler ile sorun yaşamama
Taha sen kafanı yorma çıkamazsın işin içinden.ben şu bitcoin işini anlamadım
şimdi kaç paraya alıyorsun?
nasıl alıyorsun ?
nasıl kar ediyorsun ?