Öneri BTC Aldım Günde 300tl kar

bertoni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Madem ekran kartlarına zam gelecek paramı BTC ne yatırırım ve paralelel bir şekilde gider dedim ve ilk günden 300 tl kazandım 3000 tl yatırarak bence mantıklı ve çokkk riskli BTC türkden aldım

Madem ekran kartlarına zam gelecek paramı BTC ne yatırırım ve paralelel bir şekilde gider dedim ve ilk günden 300 TL kazandım 3000 TL yatırarak bence mantıklı ve çokkk riskli BTC türkden aldım
BTC Türk önermiyorum. Uygulaması teknik hata verebiliyor.
Binance adamdır

Nasıl yapılıyor dostum bilgilendirme şansın var mı ben bilmiyorum en azından rehber bile hazırlayabilirsiniz hoşuma gider okurum valla😁

BTC Türk önermiyorum. Uygulaması teknik hata verebiliyor.
Binance adamdır
ben BTC Türkden aldım ara yüzü basit ve hızlı Peki btc yi başka hesaba devir ede biliyormuyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yapılıyor dostum bilgilendirme şansın var mı ben bilmiyorum en azından rehber bile hazırlayabilirsiniz hoşuma gider okurum valla😁
tmmdır en kısa zamanda yapıp seni etiketliyeceğim

ben BTC Türkden aldım ara yüzü basit ve hızlı Peki btc yi başka hesaba devir ede biliyormuyuz
BTC Türk ten binance e işlemleri hatasız yaparsanız aktarım sağlandığını biliyorum

Evet istedin Bitcoin cüzdanına gönderebilirsin. Başka borsalara da gönderebilirsin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tmmdır en kısa zamanda yapıp seni etiketliyeceğim
Valla çok güzel olur

Yaşın 18 den büyük mü nasıl yatırdın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,973
Üyeler
183,196
Son üye