Nedense aynısını bende yaptım dün. Miktar biraz daha fazlaydı ama. Şuan yok ama sadece öğrenmek için yüklemiştim akşama ssd parası çıktıMadem ekran kartlarına zam gelecek paramı BTC ne yatırırım ve paralelel bir şekilde gider dedim ve ilk günden 300 TL kazandım 3000 TL yatırarak bence mantıklı ve çokkk riskli BTC türkden aldım
iyi adamsın ama İMZAN BENİ DELİ EDİYORRR. İyi günler dilerim.Anladığım kadarıyla bilgi sahibi olmadan kazanmışsın. Piyasanın tersi kötü ,oraya denk gelme alırlar paranı.![]()
parayı nasıl çektin nasıl çekebiliyoruz ininal papara falan oluyor mu?Madem ekran kartlarına zam gelecek paramı BTC ne yatırırım ve paralelel bir şekilde gider dedim ve ilk günden 300 TL kazandım 3000 TL yatırarak bence mantıklı ve çokkk riskli BTC türkden aldım
neyin tradeini yaptın? 3 kat iyi bir kâr.kanka harçlık değilde ben bu parayı 5 bayramdır biriktirdim 1000 TL oldu onuda 3000 yaptım
Stellar ripple veya maker almıştır tahminimce bunlar arttı çok fazlaneyin tradeini yaptın? 3 kat iyi bir kâr.
Beni de etiketler misin dostum.ben BTC Türkden aldım ara yüzü basit ve hızlı Peki btc yi başka hesaba devir ede biliyormuyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tmmdır en kısa zamanda yapıp seni etiketliyeceğim