Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu 2 monitör den hangisi daha iyi ..?

JackieTR

80+ Bronze

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar. Dün acer markası 2 monitör sipariş ettim tam verimli cevaplar alamadım. Yinede siparişi verdim. 3k ya almış oldum. Bugün yarın gelecek. Cidden iyi midir. Çok kötü yanları yoktur demi Üzmez yani.

27 inç 144hz ; https://www.hepsiburada.com/acer-ni...isplay-freesync-2-fhd-monitor-p-HBV00000N6K97

23.6 inç 144hz ; https://www.hepsiburada.com/acer-ei...c-curved-monitor-um-ue2ee-p01-p-HBV000017A8ZG
Neden 2 monitörü de 144 Hz 1 Ms aldın?

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hoixi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan Kayali
2 ekran kullanılırken çoğunlukla 2. ekran 144hz 1ms alınmaz çünkü zaten ana ekranda oyun oynayacaksın diğerinde oyun oynamayacağın için ikisini de aynı özellikte alman bir tık kötü olmuş renkleri iyi veren 60hz 5ms bile alsan olur. Belki bana katılmayacaklarda olur ama bence öyle olmalı boşa para vermemiş olmamış olursun.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
daha net görüntü almak için
2 monitör de 1080p destekliyor.
Çerçeve boyutu da 24" ve 27"
Yani ikisinden de gayet net görüntü alabilirsin.

hocam yanlış bir şey yapmadım demi ??
"Yanlış yapmışsın" demek doğru olmaz
Ama "Daha iyi olabilirdi" denebilecek senaryolar mümkün.

Ana monitörün 27" 1080p 144 Hz 1 Ms IPS panel. Günümüz standarlarına uygun, kötü değil.
(Flicker-Ghosting vs. sorunları var mı araştırmak lazım)
(Tepkime süresi olarak MPRT/GTG yerine VRB var, araştırmak lazım. İnternette bazı olumsuz yorumlar mevcut)

Ama 2. monitörü 23.6" 144 Hz 1 Ms almak yerine,
Daha düşük yenileme ve tepkime hızlarına sahip,
27" veya bütçeye/indirime göre daha büyük ekran alabilirdin.

Tabi eğer 2 monitör ile aynı anda oyun oynayacaksan (araba yarışı, uçuş simulasyonu vs.) ayrı konu.
Bu aldığın 2 monitörü birden kullanabilirsin.

Neyse, sonuç olarak hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamazsın.
Ürünleri teslim aldıktan sonraki 14 gün içinde iade etme hakkın bulunuyor.
İşini garantiye almak için kargolar geldiği zaman kutuları video kaydederek açmayı unutma.
İade ederken sorun yaşamamak için ürünlerin kutularına da zarar vermemeye çalış.

Son olarak, ürünleri alıp kurduktan sonra ölü piksel, ghosting vs. testlerini yaparsın.
Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan, ürünler geldikten sonra konu açıp forum üyelerinden de destek alabilirsin.

Abdullah1

80+ Bronze

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ekran kullanılırken çoğunlukla 2. ekran 144hz 1ms alınmaz çünkü zaten ana ekranda oyun oynayacaksın diğerinde oyun oynamayacağın için ikisini de aynı özellikte alman bir tık kötü olmuş renkleri iyi veren 60hz 5ms bile alsan olur. Belki bana katılmayacaklarda olur ama bence öyle olmalı boşa para vermemiş olmamış olursun.
2 monitör de 1080p destekliyor.
Çerçeve boyutu da 24" ve 27"
Yani ikisinden de gayet net görüntü alabilirsin.

"Yanlış yapmışsın" demek doğru olmaz
Ama "Daha iyi olabilirdi" denebilecek senaryolar mümkün.

Ana monitörün 27" 1080p 144 Hz 1 Ms IPS panel. Günümüz standarlarına uygun, kötü değil.
(Flicker-Ghosting vs. sorunları var mı araştırmak lazım)
(Tepkime süresi olarak MPRT/GTG yerine VRB var, araştırmak lazım. İnternette bazı olumsuz yorumlar mevcut)

Ama 2. monitörü 23.6" 144 Hz 1 Ms almak yerine,
Daha düşük yenileme ve tepkime hızlarına sahip,
27" veya bütçeye/indirime göre daha büyük ekran alabilirdin.

Tabi eğer 2 monitör ile aynı anda oyun oynayacaksan (araba yarışı, uçuş simulasyonu vs.) ayrı konu.
Bu aldığın 2 monitörü birden kullanabilirsin.

Neyse, sonuç olarak hayırlı olsun. Umarım sorun yaşamazsın.
Ürünleri teslim aldıktan sonraki 14 gün içinde iade etme hakkın bulunuyor.
İşini garantiye almak için kargolar geldiği zaman kutuları video kaydederek açmayı unutma.
İade ederken sorun yaşamamak için ürünlerin kutularına da zarar vermemeye çalış.

Son olarak, ürünleri alıp kurduktan sonra ölü piksel, ghosting vs. testlerini yaparsın.
Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan, ürünler geldikten sonra konu açıp forum üyelerinden de destek alabilirsin.
Sağolun hocam ikisini bilerek 144 hz aldım evde yeğenimle ayrı ayrı pc ler de oynicaz o daha çok FPS oyunlari oynarken ben 27 inç genelde free özgür oyunlar gta5 gibi oyunlar oynuyorum. Yani ikinci ekran olarak zaten kullanmicam ve verdiğiniz bilgiler için sağolun kargo geldiği zaman direk fotoğraf video çekip paketleme olsun iç detayını ondan sonra testlerini yaparım .. Sadece teknik detayları konusunda bilmedim için acer bilindik marka olsada yinede monitör den tam detaylı anlamıyor dum kısacası kalite bakımın dan üzer mi demek istedim aslında tüm konun sebebi buydu .. Uzun yazınca pek kimse cevap vermiyor o yüzden detaya görmemiştim tekrar dan teşekkürler akşama kargom geliyor. Sağolun. :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sağolun hocam ikisini bilerek 144 hz aldım evde yeğenimle ayrı ayrı pc ler de oynicaz o daha çok FPS oyunlari oynarken ben 27 inç genelde free özgür oyunlar gta5 gibi oyunlar oynuyorum. Yani ikinci ekran olarak zaten kullanmicam ve verdiğiniz bilgiler için sağolun kargo geldiği zaman direk fotoğraf video çekip paketleme olsun iç detayını ondan sonra testlerini yaparım .. Sadece teknik detayları konusunda bilmedim için acer bilindik marka olsada yinede monitör den tam detaylı anlamıyor dum kısacası kalite bakımın dan üzer mi demek istedim aslında tüm konun sebebi buydu .. Uzun yazınca pek kimse cevap vermiyor o yüzden detaya görmemiştim tekrar dan teşekkürler akşama kargom geliyor. Sağolun. :)
Öyleyse sıkıntı yok.
Uygun fiyata almışsın.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ürünler geldiği zaman gerekli testler için yeni bir konu açar, forum üyelerinden yardım alırsın.

JackieTR

80+ Bronze

Öyleyse sıkıntı yok.
Uygun fiyata almışsın.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ürünler geldiği zaman gerekli testler için yeni bir konu açar, forum üyelerinden yardım alırsın.
Gerçekten çok sağolun teşekkürler dilerim. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimli fiyattan aldım iki monitör tam 2998 liraya geldi. Yani zaten indirimli aldım. :) Yinede sağol

Abdullah1

80+ Bronze
Gerçekten çok sağolun teşekkürler dilerim. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimli fiyattan aldım iki monitör tam 2998 liraya geldi. Yani zaten indirimli aldım. :) Yinede sağol
Monıtorler geldimi O 2.monitörü almak istiyorum fakat biraz şüpheliyim

JackieTR

80+ Bronze
Monıtorler geldimi O 2.monitörü almak istiyorum fakat biraz şüpheliyim
Geldi ancak bende oda dizaynı bozuk olduğu için düzen yapıyorum. Yarına iyi kötü bir masa yaptırıp o zaman testleri yapicam yani yarına kadar, Şuan bekleticem.

Top Bottom