bu 2 ram bir arada calısırmı?

Anonim im

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
400
bu ramı alacagım,benim ki ile birlikte calısırmı?
Senin kullandığın ram 2400MHz olduğu için sistem otomatik kendini 2400MHz’e çeker. Hiç bir zaman sisteme iki ayrı ram takılmasını önermem, problem olmayabiliyor ama garantisini kimse veremez. Önerin imkanın varsa elindekini satıp alacağından 2 tane alman olur.

Uyuz oluyorum böyle boş boş yazılan konulara, kendi RAM'ini söylemeden bu benimkiyle çalışır mı yazmış. Kesin şimdi çıkar imzamda var falan der. Diğer forumlarda imzayı referans göstermek ban sebebi. Keşke bu foruma da getirilse.

bekle tahmin ediyorum
..
Post automatically merged:

Uyuz oluyorum böyle boş boş yazılan konulara, kendi RAM'ini söylemeden bu benimkiyle çalışır mı yazmış. Kesin şimdi çıkar imzamda var falan der. Diğer forumlarda imzayı referans göstermek ban sebebi. Keşke bu foruma da getirilse.
neden ki, madem farklı bir ram belirtmedim imzamda olan rami kast ettigim cok belli bence

Senin kullandığın ram 2400MHz olduğu için sistem otomatik kendini 2400MHz’e çeker. Hiç bir zaman sisteme iki ayrı ram takılmasını önermem, problem olmayabiliyor ama garantisini kimse veremez. İmkanın varsa elindekini satıp alacağından 2 tane alman olur.
o zaman bu alacagım ramı tek basına kullansam olurmu? 2x8 alacak durumum yok ve elimde olan ramı o kadar pahalıya satamam.

neden ki, madem farklı bir ram belirtmedim imzamda olan rami kast ettigim cok belli bence
Hakaret etmek istemiyorum ama, hakaret ettircen, biz imzanı göremiyoruz mobilden. Anladın mı? Hala imzamda yazıyorsun, bu kadar mı zor, RAM'inin modelini yazmak?

..

o zaman bu alacagım ramı tek basına kullansam olurmu? 2x8 alacak durumum yok ve elimde olan ramı o kadar pahalıya satamam.
İkisini de kullanabilirsin aynısından alana kadar. Sadece 2400MHz’de çalışırlar.

Hakaret etmek istemiyorum ama, hakaret ettircen, biz imzanı göremiyoruz mobilden. Anladın mı? Hala imzamda yazıyorsun, bu kadar mı zor, RAM'inin modelini yazmak?
mobilden gorunmedigini bilmiyordum, cok pardon. bu kadar fazla sinirlenme bence. yazmamı istesen yazardım.

İkisini de kullanabilirsin aynısından alana kadar. Sadece 2400MHz’de çalışırlar.
cok tesekkurler

Kısmen Yanlış Bilgilendirme
Çalışır fakat ram 2400mhznin üzerine çıkamaz. 3000mhz de çalıştırma hayalin varsa onu kafandan at direk.

Geri